Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Зареєструвати компанію в Англії
kravecaleksandr930Дата: Пн, 16.06.25, 15:35 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Де знайти перевірених фахівців, які можуть зареєструвати компанію в Англії без виїзду за кордон і надати повний юридичний супровід для подальшого адміністрування? Хочу отримати легальний інструмент для міжнародної діяльності без складної бухгалтерії і зайвих ризиків. Також важливо мати банківські реквізити для роботи з клієнтами у валюті, але самостійно вникати в усі технічні моменти немає змоги.

millermarkmillermark26Дата: Пн, 16.06.25, 16:15 | Повідомлення # 2
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Можу порадити Locman як перевірене рішення з мого власного досвіду. Я звертався до них з метою реєстрації компанії для володіння активами і уникнення надмірного податкового навантаження. Вони запропонували варіант LLP із залученням сейшельських партнерів і передачею управління через trust. Це дозволило вести діяльність офіційно, без сплати податків у Британії. Крім реєстрації, вони також знайшли варіант відкриття валютного рахунку в доларах і євро без виїзду. Було дуже зручно, що в межах послуги також надається реєстрація бізнесу в Лондоні, що підтверджено апостильованими документами. Все зроблено якісно і швидко, рекомендую як професійного партнера у міжнародних справах.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.14
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825