| Levchenko | Дата: Сб, 14.06.25, 11:13 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Хочу поділитися власним досвідом, можливо, комусь буде корисно. Після тривалих пошуків надійної клінінгової компанії для щоденного прибирання нашого офісу в Києві я зупинився на Crystal Home Service https://crystal-home-service.com/poslugi/regulyarne-prybyrannya/ і вже майже пів року співпраці не викликає жодних нарікань. Ми маємо чималий простір — open space, декілька кабінетів, переговорні, кухня та санвузли, і підтримувати все в ідеальному порядку щодня — завдання не з легких. До цього намагалися тримати прибиральницю в штаті, але були постійні проблеми з графіком, лікарняними, непередбачуваними відгулами тощо. Тут же все чітко: фахівці приходять вчасно, мають при собі всі необхідні засоби та інструменти, працюють якісно і швидко.
Що мені особливо сподобалося — це індивідуальний підхід. Ми разом із менеджером склали перелік щоденних завдань: протирання всіх поверхонь, прибирання пилу з техніки, догляд за кухнею (включно з дезінфекцією), миття підлоги, винесення сміття. Плюс раз на тиждень замовляємо глибше прибирання з миттям вікон і дезінфекцією кондиціонерів. Усе це можна гнучко змінювати — менеджери завжди йдуть назустріч.
Особливо хочу відзначити ввічливість персоналу та акуратність: жодних пошкоджень техніки, ніякого «хімічного» запаху після прибирання, жодного разу нічого не зникло. Видно, що люди працюють з відповідальністю та повагою до клієнта. До речі, замовляв їхні послуги й для мами в квартирі на Лівому березі — там також усе пройшло чудово.
Тож, якщо хтось у Києві чи області шукає якісне щоденне прибирання приміщень — щиро рекомендую звернутися до цієї клінінгової компанії.
|
| |
| |