| kykanasliva | Дата: Ср, 21.05.25, 21:34 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Останнім часом волосся зовсім втратило блиск і стало якесь ламке, можливо, через зміну сезону або через те, що щодня сушу феном. Перепробувала вже кілька бальзамів і олійок, але ефект короткочасний. Хочу знайти дійсно ефективну маску, бажано з гарним складом і без зайвої хімії. Може, хтось знає, де зараз найкраще купити маску для волосся, щоб і якість була, і ціна не космічна? Дуже потрібна порада, бо вже не знаю, що робити з цією соломою на голові.
|
| |
| |
| linalineva7 | Дата: Ср, 21.05.25, 21:43 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Якщо шукаєш перевірене місце, де можна купити маску для волосся в інтернет-магазині COSMY https://cosmy.com.ua/maski-ua . Це одна з небагатьох платформ, де зібрані лише сертифіковані бренди, часто навіть ті, що використовуються в салонах. Перевага ще й у тому, що сайт має зручну навігацію, фільтри за типом волосся, складом і навіть проблемою. А ще — швидка доставка і часті акції. Я особисто вже неодноразово радила клієнткам саме там купити маску для волосся в інтернет-магазині COSMY, бо знаю, що вони отримають якісний догляд і не витратять зайвого.
|
| |
| |