Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто проходив реабілітацію в організації «Fizio»
thiefcrazy98Дата: Пн, 03.03.25, 14:19 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом і дізнатися, чи є серед вас ті, хто проходив реабілітацію в організації «Fizio». Я після травми коліна шукаю хороше місце для відновлення і мені порадили саме їх. Але хочу зрозуміти, чи справді ця організація варта уваги. Чи є в них дійсно професіонали, що можуть допомогти швидше відновитися після травм? Які програми вони пропонують? Відгуки, на жаль, дуже загальні, тому буду вдячний за більш конкретну інформацію.

tbes50203Дата: Вт, 04.03.25, 12:56 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я особисто проходив реабілітацію в https://fizio.ua/ після операції на коліні, тому можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу сказати, що «Fizio» — це справжня знахідка для тих, хто шукає комплексний підхід до відновлення після травм. Мені сподобалося, що вони працюють не лише з фізичними аспектами відновлення, але й приділяють велику увагу психологічному стану пацієнта. Це дуже важливо, адже травма часто супроводжується стресом і емоційним навантаженням, і я не раз чував, що без належної підтримки відновлення затягується.

evanduke324Дата: Вт, 04.03.25, 16:45 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Справжній досвід від людей, які вже пройшли реабілітацію, дуже цінний. Я також чув багато хороших відгуків про «Fizio», але цікаво, як саме організована реабілітація після різних типів травм. Наприклад, для мене було б цікаво дізнатися, чи є у них програми, спрямовані на реабілітацію після хронічних болей у спині. Я знаю, що деякі клініки більше спеціалізуються на посттравматичних відновленнях, а ось для хронічних проблем це може бути не так ефективно. Можливо, хтось ще проходив подібну реабілітацію у «Fizio»?

rokkibolbiДата: Пт, 08.08.25, 09:36 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
У цьому дописі ми розповідаємо про важливість Про Свято Героїв — день, який вшановує мужність і самопожертву тих, хто захищав та захищає нашу країну. Громадська організація наголошує на необхідності збереження пам’яті про наших героїв та підтримки їхніх сімей. Запрошуємо долучатися до заходів і вшанувати справжніх захисників України.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.33
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825