Крем під очі
|
|
lana-svetina | Дата: Чт, 20.06.24, 08:09 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Чи викоистовуєте ви крем під очі і який результат він дає? Чи може патчі собі купити? Порадьде щось, бо є вже видимі зморшки.
|
|
| |
zinav | Дата: Чт, 20.06.24, 08:13 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Ні, не використовую поки нічого. Але вже думаю про те, що вибрати з хорошої косметики. Бо поки просто пакетики чаю прикладала. щоб трішки набряки знімати.
|
|
| |
karinok | Дата: Чт, 20.06.24, 08:19 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Так, я вже почала використовувати креми під очі https://aphrodite.ua/uk/53-ukhod-dlya-glaz Вони мають комплексну дію, бо і зволожують, і розгладжують шкіру, і заспокоюють її. Користуюсь хорошими кремами на натуральній основі,бо шкіра навколо очей тонка та чутлива і вона потребує дуже делікатного догляду.
Повідомлення відредагував karinok - Чт, 20.06.24, 08:23 |
|
| |
irenashevela | Дата: Пн, 25.11.24, 22:37 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Да, я обязательно использую такой крем
|
|
| |
dogma911015 | Дата: Пн, 25.11.24, 22:38 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Да, использую крем под глаза, и результат заметен: кожа выглядит более увлажненной, мелкие морщинки становятся менее выраженными. Патчи тоже хороши для быстрого эффекта, например, перед важным мероприятием, но для регулярного ухода лучше выбрать качественный крем. Рекомендую крем Medik8 под глаза, он отлично справляется с увлажнением и предотвращением старения кожи. В интернет-магазине Beautyshop его можно найти по хорошей цене.
|
|
| |