|
Потрібні ліки недорого
|
|
| mariboborisgd | Дата: Чт, 06.06.24, 18:20 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Де порадите купити купу ліків, які прописав лікар, щоб не заплатити захмарну ціну за препарати, які в іншій аптеці будуть значно дешевше?
|
| |
| |
| sfadeev789 | Дата: Чт, 06.06.24, 18:32 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Якщо бажаєте купити дійсно якісні ліки за адекватною ціною, то зверніться до мережі аптек "Лекфарм 36.6" https://lekfarm.ua/ Тут є в наявності більше 20 тисяч лікарських засобів та супутніх товарів, якісний сервіс та доступні ціни, які можна побачити на сайті. Мережа існує з 2001 року та розвивається по сьогоднішній день.
|
| |
| |
| larlauvsnordar56 | Дата: Чт, 12.03.26, 15:21 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А я довго не міг знайти нормальну інформацію про препарати для печінки і жовчовивідних шляхів, бо то занадто багато реклами, то зовсім мало конкретики. Одного разу натрапив на сайт, присвячений препарату Хофітол, і чесно кажучи був приємно здивований. Там зібрано багато корисних матеріалів — різні публікації про здоров’я печінки, пояснення дії препарату і зрозуміла інструкція. Сам Хофітол буває у вигляді таблеток або розчину, і його радять при хронічних гепатитах, хронічному нефриті та хронічній нирковій недостатності. Мені особливо сподобалось, що є докладний опис препарату — усе розкладено по поличках. А ще там є окремий список аптек, де можна швидко перевірити, де дешевше купити препарат. Для мене це реально зекономило час. Рекомендую.
|
| |
| |