Гра. К.В.В.О.Р.?
|
|
Mysterio | Дата: Чт, 19.03.09, 15:08 | Повідомлення # 286 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| цілий лютий вже хочу надоїв той дубак і слякоть... КВВОР шалено хотіли на цю вже забуту віпівку?)))))
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 19.03.09, 16:08 | Повідомлення # 287 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| а-я-яй як ви скоро забули :(, Зараз хочу КВВОР слухали треки з фільму і їх оригінал для порівняння?
Йа Айтішко
|
|
| |
|
Inga | Дата: Пт, 20.03.09, 09:59 | Повідомлення # 289 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Каждый день восхищаюсь какой у меня чудесный муж КВВОР мріяли про навколосвітню подорож?
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 03.04.09, 14:16 | Повідомлення # 290 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| мріяти не мріяв ніколи але поїхати дуже не проти))))) КВВОР сиділи 2 місяці без нету?)))
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 03.04.09, 16:23 | Повідомлення # 291 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| був в мене такий період в життя коли я сидів без інтерету 12років підряд. Наступний момент був приблизно 2 роки ( 2004-2005 ), потім трошки інтернету в ШАГу, а потім валом інтернету на роботі, а потім валом інтернету дома. КВВОР були у Театрі ім. Зеньковецької?
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пт, 03.04.09, 16:23 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 03.04.09, 23:19 | Повідомлення # 292 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| хммм....може місяці 3 назад..... КВВОР всерйоз оглядались назад(ну типу пройдений період життя і т.п.)
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 04.04.09, 18:30 | Повідомлення # 293 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| точно памятаю останній такий період, який почався 25 грудня ввечері...думав довго і нудно і висновки мене втішили мало...вирішив дещо змінити і поки що все йде приблизно по наміченому плану)))) КВВОР відчували задоволення від того що класно попрацювали?))
|
|
| |
nastinka | Дата: Нд, 05.04.09, 15:18 | Повідомлення # 294 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) КВВОР відчували задоволення від того що класно попрацювали?)) в четверг)) КВВПР понимали, што когда хорошая погода вы либо больны, либо должны сидеть дома и убирать?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 06.04.09, 12:30 | Повідомлення # 295 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| давнооо, в дитинстві ше... КВВОР мали бажання організувати WiP'ивку?
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 06.04.09, 13:10 | Повідомлення # 296 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (andrew) КВВОР мали бажання організувати WiP'ивку? це типу замасковано "Чуваки і чувіхи, ніхто не хоче взятись за організацю?" КВВОР відчували що скоро буду ацка попа у виді сесії і більше за все вам не хотілось її наближення?))))))
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 06.04.09, 15:57 | Повідомлення # 297 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) це типу замасковано "Чуваки і чувіхи, ніхто не хоче взятись за організацю?" Відповів як справжній єврей( не вважати образою) питанням на питання П-д. а что такое? в чом дело? Quote (Mysterio) КВВОР відчували що скоро буду ацка попа у виді сесії і більше за все вам не хотілось її наближення?)))))) Давненько, років зо 3-и тому КВВОР були на офігенному муз. концерті?
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Пн, 06.04.09, 15:57 |
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 06.04.09, 16:20 | Повідомлення # 298 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Відповів як справжній єврей( не вважати образою) питанням на питання smile П-д. а что такое? в чом дело? very funny <_< Quote (Brand) КВВОР були на офігенному муз. концерті? восени КВВОР їздили в Карпати?
|
|
| |
nastinka | Дата: Пн, 06.04.09, 17:42 | Повідомлення # 299 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) КВВОР їздили в Карпати? кадата..дафно КААПР были на озере? и смотрели на красивый вид, чуствуя при етом спокойствие и щастье?
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
andrew | Дата: Пн, 06.04.09, 21:47 | Повідомлення # 300 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| сьогодні... спокій, бо озеро, щастя, бо пуруч мене була кохана... КВВОР сачкували від роботи?
|
|
| |