Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Туристическая страховка
malyga26nastya1Дата: Ср, 24.05.23, 15:31 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Даже в такое нелегкое время не стоит забывать об отдыхе, я недавно ездила в отпуск за границу и как положено оформляла туристическую страховку. Я в этом вопросе доверяю только страховой компании Арсенал https://arsenal-ic.ua/ru/product/podorozhi/strahuvannya-turistiv уже несколько лет страхуюсь только у них и всегда все на уровне.

LevchenkoДата: Вт, 27.08.24, 11:25 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Коли я планую відпустку, завжди стикаюся з проблемою оформлення туристичної страховки, бо не знаю, де її краще купити. Може, у вас є якісь поради або перевірені варіанти? Як краще знайти надійну страховку для подорожей?

pechkin-1978Дата: Вт, 27.08.24, 11:33 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Моя відпустка почалась з радісного планування, і я зрозумів, що ця туристична страховка https://ingo.ua/services/turistichne-strahuvannya/turizm стане моїм надійним партнером. Вона покриває медичні витрати, які можуть виникнути раптово, що дає величезне полегшення. Крім того, страховка допоможе при непередбачених обставинах, таких як затримка рейсу чи втрата багажу. Я був впевнений, що в будь-якій ситуації отримаю допомогу. Це також спрощує процес отримання медичної допомоги за кордоном. Мені було легше насолоджуватись відпочинком без зайвого стресу. Впевненість у захисті робить відпустку справжнім задоволенням.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.191.240.134
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825