Де купити шини?
|
|
linalineva7 | Дата: Пн, 28.11.22, 00:33 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Не підскажете, де можна купити зимові шини з потрібними параметрами? Об'їздив уже купу магазинів, але ніде немає. А мені дуже терміново потрібно, буду вдячний за вашу допомогу.
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Пн, 28.11.22, 00:34 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Якщо прям в ніяких магазина немає, то ви можете спробувати пошукати десь на ринку. Та я не знаю чи там точно є те, що вам потрібно, але як варіант можна спробувати.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Пн, 28.11.22, 00:34 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Можу сказати, що ринок не найкращий варіант, ви знову потратите свій час і не факт, що щось знайдете. Краще зверніться в онлайн магазини, там все прозоро і ясно, зразу видно наявність товару.
|
|
| |
valetka583 | Дата: Пн, 28.11.22, 00:35 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Не слід їздити на шинах, що не підходять по сезону, в першу чергу це може призвести до аварій чи інших нещасних випадків, не варто нехтувати своєю безпекою. До того ж ви можете купити в цьому магазині шини 225/55 R18 за доступною ціною, що не дуже вдарить по вашому гаманцю. Я купував модель PL01, яка гарно відкатала всю зиму.
|
|
| |
777ra777pan | Дата: Ср, 28.02.24, 11:13 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Можу підказати з досвіду. На сезон, що минає, купував зимові шини в авторитетному інтернет-магазині Roadstyle і залишився повністю задоволений, як ціною на оригінальні диски ауді , так і їх високою якістю. Менеджер магазину був привітливий і його консультація дала змогу не зробити помилок при виборі шин для мого авто.
|
|
| |
lunamonq | Дата: Ср, 11.12.24, 11:59 | Повідомлення # 6 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Шукаю хороші зимові шини для свого легкового авто. Хотілося б знайти щось не дуже дороге, але надійне, щоб впоратися з морозами та снігом. Де б таке можна замовити?
|
|
| |
Teflon | Дата: Ср, 11.12.24, 12:06 | Повідомлення # 7 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Да, хорошие шины – это очень важно. Поэтому я даю вам совет – ищите шины в магазине https://kolesiko.ua/avto/shiny/legkovye/where/manufacturer/sonix.html Там большой выбор зимних шин с разными характеристиками – от бюджетных вариантов до более дорогих, но качественных. Консультанты всегда подскажут, что подойдет вам. И что важно, доставка работает быстро – через несколько дней уже можно получить свои новые шины!
Повідомлення відредагував Teflon - Пт, 13.12.24, 11:49 |
|
| |