Транспортна компанія
|
|
kykanasliva | Дата: Ср, 12.10.22, 23:44 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Які є нюанси щодо організації перевезень товару? Ну от якщо в мене велике підприємство, але найняти в штат не можу такого співробітника, ось як потім бути? Чи є варіанти вирішити це питання онлайн?
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Ср, 12.10.22, 23:45 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| В нас теж не виходить так взяти і знайти реально проблеми з цим. Раніше було багато компаній, а тепер дуже мало! Ось і доводиться вибирати з того, що є
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Ср, 12.10.22, 23:46 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| А чи не простіше буде одразу наймати компанію, яка на постійній основі обслуговуватиме вашу компанію?
|
|
| |
lipiali90 | Дата: Ср, 12.10.22, 23:48 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| То можливо варто переглянути всі пропозиції, які пропонує ось ця транспортна компанія ? Ми довго обирали, а потім випадково побачили їх оголошення і вирішили спробувати, ну і що можу вам сказати, вони круто працюють, великі профі, тому довірить можна вільно буль-який вантаж.
|
|
| |
petrpetr_80 | Дата: Чт, 05.12.24, 15:59 | Повідомлення # 5 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Транспортна компанія пропонує якісні та професійні послуги з вантажоперевезення самоскидом https://logisticsolutions.com.ua/car-types/kormovozy/ для транспортування сипучих вантажів: піску, гравію, землі чи різного будівельного сміття. Сучасні самоскиди дозволяють швидко завантажувати та легко розвантажувати матеріали, що робить процес перевезення ефективним та зручним. Логістична компанія Logistic Solutions забезпечує надійну доставку в короткі терміни та гарантує безпеку вантажу на всіх етапах транспортування.
|
|
| |