| biteh | Дата: Пн, 23.05.22, 11:45 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| От какого производителя лучше выбрать удобрение для хвойных растений? Хочу вырастить несколько елок на собственном участке.
|
| |
| |
| epifanova2019 | Дата: Пн, 23.05.22, 11:46 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Здравствуйте, среди многочисленных удобрений ЯРОС https://iaros.com.ua/ru/ пользуется спросом, имеет натуральный состав и недорогую цену 250 мл — 200 грн, 1 флакон заменяет тонну перегноя, возможна оплата онлайн, а также отправка почтой. Ознакомьтесь с отзывами покупателей, чтобы иметь представление о способностях и качествах удобрения.
|
| |
| |
| samouraicupcake | Дата: Нд, 01.06.25, 13:31 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Можете проконсультуватись у ЗМД ще стосовно мінеральних добрив для вирощування дерев
|
| |
| |
| zayaaros | Дата: Пт, 23.01.26, 19:18 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я сам кілька років тому поставив собі схоже завдання — виростити кілька ялинок для своєї ділянки, тож питання добрив для хвойних для мене було важливим. Хвойні рослини мають свої особливості: вони не люблять надлишку азоту навесні, дуже добре реагують на кислі або слабокислі ґрунти і потребують достатньої кількості мікроелементів, особливо заліза та магнію, щоб хвоїнки були насиченого зеленого кольору. Тому при виборі добрив я звертав увагу не стільки на конкретну «вивіску» виробника, скільки на те, щоб склад був адаптований саме для хвойних культур — з низьким вмістом азоту на старті, з додаванням сірки чи сульфатів, а також з необхідними мікроелементами. Я купував добрива для хвойних як у великих аграрних магазинах, так і в спеціалізованих ресурсах, де зібрано все для огородника та агронома, і мені сподобалося, що можна підібрати комплекси не просто за назвою бренду, а за призначенням під конкретну культуру. Наприклад, у магазині Plantika я знайшов кілька варіантів добрив, призначених саме для хвойних, з поясненням, коли й як краще їх вносити. Там замовляв і мікродобрива, і базові гранульовані комплекси зі збалансованим складом під хвойні. Після кількох сезонів використання таких добрив я помітив, що молоді ялинки ростуть рівномірно, мають здоровий колір і виглядають більш витривалими навесні. Тому раджу шукати не просто «відомого виробника», а саме ті добрива, склад яких підходить для хвойних. А у вас які варіанти добрив для ялинок вже випробувані? Поділіться досвідом!
|
| |
| |