Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Декоративна косметика для макіяжу
kozeevkiril269Дата: Пт, 11.02.22, 21:11 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Поділіться, будь ласка, порадою, якого бренду декоративну косметику для макіяжу використовувати? Моя донька підросла та просить купити, а я ж маю знати, що найкраще для неї обрати.

makartaranovsДата: Пт, 11.02.22, 22:21 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
У косметичці моїх дівчат косметика для обличчя , яку замовляють онлайн в інтернет-магазині Кіміто. Навіть я можу порівняти, що так виходить набагато дешевше, а коли красунь двоє, то економія теж подвійна. Якщо замовляють, значить підходить, тому розгляньте варіант обов'язково. Це я Вам раджу як тато татові.

solomonalexa500Дата: Вт, 29.11.22, 12:38 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Косметикою користуються усі дівчата та жінки. І ярозумію важливість користуватися лише якісними та оригінальними препаратами,
тому всі косметичні препарати замовляю в інтернет магазині косметики Amoreshop .com.ua. Це професійний
магазин, який продає лише оригінальну косметику від всесвітньо відомих брендів.
Нещодавно придбала для себе крем для лиця та декоративну косметику, чудовийдогляд за шкірою обличчя, який мені порадив мій косметолог.

dmykolenko99Дата: Пн, 22.05.23, 16:24 | Повідомлення # 4
Говорун

Нагороди:
Со слов жены: Была приятно удивлена разнообразием уходовой косметики длялица в магазине Galateja здесь я смогла найти все, что нужно для ухода засвоей кожей. В частности, альгинатная маска для лица стала настоящей находкой.
Благодаря ей, моя кожа стала более мягкой и свежей. Теперь я рекомендую этот
магазин всем своим подругам. Уходовая косметика для лица это мастхев.

Повідомлення відредагував dmykolenko99 - Пн, 22.05.23, 16:57

alinapetrenko402Дата: Вт, 30.01.24, 12:12 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
В мене подруга візажист і вона мені порадила косметику бренду Maybelline. Дуже хороша і якісна косметика за доступною ціною. Замовляю ось в цьому магазині https://www.watsons.ua/ . В них великий вибір різної косметики, тому загляніть до них на сайт. Думаю точно підберете щось для себе.

gafunovichkovaДата: Вт, 30.01.24, 17:22 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Итак, растяжки или их еще называют стрии — изменения в структуре кожного покрова, обычно проявляющиеся в виде линий различной ширины, длины и цвета на поверхности кожи. Перейдите на сайт https://otome.com.ua/ru/beauty_blog/kak-izbavitsa-ot-rastagek здесь очень интересная статья как бороться с этой проблемой на коже. Добавлю, что хронический стресс может повлиять на гормональный баланс и состояние кожного покрова.

luda25Дата: Ср, 03.04.24, 22:09 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
На сайті avrora.ua ви знайдете широкий вибір декоративна косметика на avrora.ua https://avrora.ua/dekorativnaya-kosmetika/ що допоможе вам створити бездоганний образ для будь-якого випадку. Тут представлені популярні бренди та різноманітні продукти: від тональних основ до помад і тіней. Будьте впевнені, що кожен знайде для себе щось відповідно до своїх уподобань та потреб. Завітайте на avrora.ua і підкресліть свою красу з допомогою якісної декоративної косметики!

kotgool9234Дата: Вт, 27.05.25, 15:55 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Покупаю косметику в https://lullaby.ua/ru уже второй раз и всегда довольна качеством и обслуживанием. Приятно, что можно выбрать не просто бренд, а именно то, что нужно моей коже. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.96
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825