Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Секс шоп
tania21kalinichenkoДата: Пн, 07.02.22, 12:41 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Мы с супругом вместе уже очень давно, поэтому и решили попробовать как то разнообразить нашу сексуальную жизнь. Какие-то БДСМ элементы для начала вполне бы подошли. Но никогда не покупали ничего подобного. Посоветуйте, куда обратиться нам за покупкой?

tanakalinicenko70Дата: Вт, 08.02.22, 09:38 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Я не сильный специалист в этой отрасли, но кое-что покупала в таких магазинах. Интернет магазин Sex-drive вам вполне подойдет. Магазин надёжный, с большим ассортиментом эротических товаров. Рекомендую обратить внимание на пояса верности https://sex-drive.com.ua/g38027805-poyasa-vernosti в каталоге с БДСМ товарами. Очень интересная штука, которую можно неплохо обыграть.

stasmalets2Дата: Ср, 09.02.22, 11:17 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
фыафыаыфа

ukis9605Дата: Сб, 10.12.22, 08:33 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Доброе утро, посмотрите фаллоимитаторы тут https://krolik-shop.com.ua/product-category/falloimitatory-i-dildo мы с мужем любим поиграть, это очень заводит, только выбирать нужно тщательно, смотрите, форму, размер длину и функции, что бы подобрать идеальный вариант.

nadoptam2Дата: Вт, 20.12.22, 14:35 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Мне недавно подруга рекомендовала посетить этот интернет-магазин который занимается продажей тёплого пола https://in-heat.kiev.ua/termoregulyatory/tag/programmiruemyy/ . Я вот попробовал и они меня очень приятно удивили очень быстрая доставка. Заказ за пару минут оформили и отправили. Советую посетить. Рад был помочь.

LivaisДата: Пн, 11.03.24, 16:44 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Мне, если честно, на много удобнее в интернете тоже делать такие покупки, потому что в обычный магазин я идти просто стесняюсь. Лучше зайти в интим магазин https://sexshop69.com.ua/ru/ в интернете и без труда можно заказать все, что угодно.

igomak07Дата: Ср, 25.09.24, 09:12 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
Я так само час від часу відвідую секс шоп

LisaVДата: Чт, 26.09.24, 11:48 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Цитата igomak07 ()
Я так само час від часу відвідую секс шоп
Правильно, не потрібно соромитись своїх бажань

mila-malinina-85Дата: Пт, 27.09.24, 12:59 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Я так само хочу спробувати вперше зробити замовлення в секс шопі. Який порадите?

AnastasiiaKrilovaДата: Сб, 28.09.24, 13:55 | Повідомлення # 10
Новеньке

Нагороди:
Цитата mila-malinina-85 ()
Я так само хочу спробувати вперше зробити замовлення в секс шопі. Який порадите?

Якщо вас онлайн-покупки більше цікавлять, то з власного позитивного досвіду впевнено вам можу порадити секс шоп Goodmood . Я там вже неодноразово робила замовлення. Імпонує широкий асортимент та помірні ціни на все

ira190184Дата: Сб, 30.11.24, 12:49 | Повідомлення # 11
Новеньке

Нагороди:
Можете замовити щось цікаве у цьому секс шопі Великий асортимент інтимних товарів гарної якості. Менеджер проконсультує по всім питанням та запропонує вам найкращі варіанти.

mirivan1979Дата: Пн, 02.12.24, 12:18 | Повідомлення # 12
Новеньке

Нагороди:
Якщо шукаєте перевірений секс-шоп з великим асортиментом та конфіденційною доставкою, я можу порекомендувати www.black-bunny.com.ua/faloimitatory Це магазин, який пропонує широкий вибір інтимних товарів для будь-яких вподобань і гарантує анонімність при покупках. Тут ви знайдете не тільки якісні секс-іграшки, а й аксесуари для пари, різноманітні ролеві костюми та багато іншого.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.226.169.169
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825