Золотий Дукат
|
|
BoVVeR | Дата: Пн, 28.12.09, 20:01 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Досить непогане місце для того щоб посидіти з одним-двома друзями, або з дівчиною. Представляє собою щось типу кав'ярні у підвальному приміщенні, правда при бажанні там є і чим перекусити Сьогодні був там з дівчиною і зазначу, що місце досить затишне, грає приємна музика, ненапряжна обстановка. Офіціанти не туплять, навідміну від тих, про яких я вже начитався в інших темах і тому респект їм, камрадам. До речі, сьогодні коли пропало світло в цілому районі Площі Ринок(наскільки я зрозумів), там запалили свічки у досить великих підсвічниках, що створило романтичну атмосферу, а музику вирішили продовжити з телефону Брати раджу Чорно-білу Чоколяду - вона найбільш "збалансована". Цікаво почути буде тих хто там побував/буде.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував BoVVeR - Пн, 28.12.09, 20:02 |
|
| |
|
Priess | Дата: Вт, 29.12.09, 18:58 | Повідомлення # 3 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Priess, сходимо якось? Мона
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
nastinka | Дата: Вт, 29.12.09, 19:14 | Повідомлення # 4 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| я там була колись на каві. там добре є. і кава смачна.
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 29.12.09, 21:02 | Повідомлення # 5 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Мені там сподобався червоно-чорний шоколад "В криївці". І вибір різних сортів кави в них тиж доволі цікавий. Загалом місце дуже приємне, правда давненько там не був. Відгуки можуть бути різні, бо одного разу навіть нам дали якийсь дивний шоколад - розведений. Але то було раз і відтоді не повторювалося. Тому підтримую BoVVeRа в тому, що місце хороше, романтичне і трішки незвичне...
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 21.01.10, 00:28 | Повідомлення # 6 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Хоча б ще хтось був)) До речі сиділи ми теж там біля тієї скрипки З.І. а пости підтерати не обов"язково
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Gestia | Дата: Чт, 21.01.10, 20:11 | Повідомлення # 7 |
|
Няшний флудер
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Я когда первый раз прочитала фразу "Клаптик інтер"єру))) " подумала, что это к первой фотке) Инга, ты конечно неплохой интерьерчик, только улыбайся, а то клиентов распугаешь своим не позитивом xDD Судя по описанию, неплохое место. Lomza, Priess я с вами))
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
lomza_t | Дата: Чт, 21.01.10, 20:21 | Повідомлення # 8 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Обов"язково треба буде побувати! Зі знимок видно, що там надзвичайно гарно, і навіть не сумніваюсь, - затишно. Quote (Inga) І смачно ))) І аж занадто солодко)))) ммм..круто! Аж солодкого захотілось ))) І вже не можу дочекатись, щоб попасти туди! Quote (Gestia) Lomza, Priess я с вами)) звичайно!
Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 21.01.10, 20:23 |
|
| |
lomza_t | Дата: Пн, 22.02.10, 22:21 | Повідомлення # 9 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Ну що ж, побувала я в "Золотому Дукаті"(та й не тільки я зрештою ). Дуже сподобалось! Надзвичайно чудова атмосфера, дуже смачний шоколад (Королівський, інші не пробувала), запах, освітлення,... Місце, яке безперечно варто відвідати В мене воно асоціюється з інтелігенцією і поляками, які сиділи за сусіднім столиком ))) Quote (BoVVeR) коли пропало світло в цілому районі Площі Ринок(наскільки я зрозумів), там запалили свічки у досить великих підсвічниках, що створило романтичну атмосферу, а музику вирішили продовжити з телефону нажаль, світло не виключали, але й так було добре
|
|
| |
kraudmarketing94 | Дата: Нд, 17.02.19, 22:40 | Повідомлення # 10 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Не разу там ничего не покупал.
|
|
| |
irenashevela | Дата: Пт, 22.03.19, 17:05 | Повідомлення # 11 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| я там була колись на каві. там добре є.
|
|
| |
borislevitskiy52 | Дата: Ср, 11.09.19, 19:22 | Повідомлення # 12 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Хорошее местечко, но есть и получше кафешки
|