Де ми WiP'иватимемо цього разу?
|
|
|
|
lomza_t | Дата: Сб, 01.11.08, 22:00 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) є Горобина в брюховичах О, класно, якщо в Брюхах )) Я може rein_f'a притягну ))) Quote (Mysterio) ну....теоретично....теоретично мона... Ну теоретично тоді теж ))) Quote (BoVVeR) як на мну то гут...але ше б то всьо дійство було десь в суботу... Ага...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Сб, 01.11.08, 22:19 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Народ я теж хочу з вами))берете мене))Якщо що тримайте мене в курсі моя аська 383-078-159
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 01.11.08, 22:30 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Народ я теж хочу з вами))берете мене)) Ну звичайно беремо !
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 01.11.08, 22:48 | Повідомлення # 19 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Ramzis) Народ я теж хочу з вами))берете мене) куда ж ми без нашого Рамзі?))))Додано (01.11.2008, 22:48) ---------------------------------------------
Quote (lomza_t) О, класно, якщо в Брюхах а з брюхів добиратись не замахаємся вечером?
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 01.11.08, 22:59 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Mysterio, ти не відписав на моє повідомлення
|
|
| |
Mysterio | Дата: Сб, 01.11.08, 23:18 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Inga) Mysterio, ти не відписав на моє повідомлення цісю-цісю зараз відпишу Quote (Inga) На скільки я пам"ятаю, Mysterio пропонував свою дачу, чи ти вже передумав? Бо той варіант мені дуже сподобався))) ЬІстеріо ващє то не пропонував а упомянув наявність в себе дачної ділянки з будиночком під Громким названием "Дача" впринципі віпівку там мона влаштувати але домік під велику гулянку не припасований - чоловік 5-6 влізуть, більше навряд, зато шашлики при відсутності дощу смажим спокійно. Особливого комфорту там теж не гарантую, але якщо громада постановить, то я нікуди не дінуся
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 01.11.08, 23:37 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Mysterio) а з брюхів добиратись не замахаємся вечером? ну ввечеры буде проблемка але якшо трохи раніше зібратися і як наслідок раніше закінчити то цілком нормально можна дістатись прямо під "зупинку".... але громада хай голосує бо від даяі я б не відмовився
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
wip2 | Дата: Нд, 02.11.08, 00:44 | Повідомлення # 23 |
Нагороди:
| оййй....а може всетаки кахфе з кальяном?)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 02.11.08, 02:00 | Повідомлення # 24 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) оййй....а може всетаки кахфе з кальяном?) кахве з кальяном мона і без віпівки адреналін кальян може і на дачу, і в брюхи і в ліс на шашлики принести між іншим коло дачі єсть афігенний сосновий ліс
|
|
| |
Inga | Дата: Нд, 02.11.08, 10:09 | Повідомлення # 25 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote Mysterio домік під велику гулянку не припасований - чоловік 5-6 влізуть, більше навряд, Та ми всі такі худенькі, що я думаю, що більше поміститься))) Quote Mysterio адреналін кальян може і на дачу....між іншим коло дачі єсть афігенний сосновий ліс От бачиш скільки в твоєї дачі плюсів))) Додано (02.11.2008, 10:09) --------------------------------------------- Quote BoVVeR ну ввечеры буде проблемка але якшо трохи раніше зібратися і як наслідок раніше закінчити то цілком нормально можна дістатись прямо під "зупинку".... але громада хай голосує бо від даяі я б не відмовився Щось не хочеться так далеко їхати, та й на гулянці хочеться розслабитись, а не про час думати)))
Повідомлення відредагував Inga - Нд, 02.11.08, 10:09 |
|
| |
Lew | Дата: Нд, 02.11.08, 11:41 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) але ше б то всьо дійство було десь в суботу... так.... це дійсно, адже буде майже неможливо прийти. а судячи в того, що я тільки недавно з Києва приїхав і батьки ІМХО мене кудись випустять....в понеділок. бачу, кальян лідирує.... зле, бо взагалі не курю НІЧОГО! але.....
|
|
| |
Mysterio | Дата: Вт, 04.11.08, 21:49 | Повідомлення # 27 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| пропоную загальний збір бажаючих в четвер або пятницю коло шагу
|