WIP'ивка :)
|
|
andrew | Дата: Чт, 14.08.08, 14:38 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| мало кандидатур... на голосування, з понеділка зробим. врахувати треба ще й те, що має бути недорого, не всі потянуть!
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 14.08.08, 17:16 | Повідомлення # 17 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Coffe-In - кафе на пров. Крива Липа. Досить спокійне... Я особисто за Криївку і Япі...
|
|
| |
Ramzis | Дата: Чт, 14.08.08, 18:39 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Я за Криївку
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 14.08.08, 19:06 | Повідомлення # 19 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я також, але резервувати треба за 2 тижні.... ну і треба знати точну кількість столиків...
|
|
| |
wip2 | Дата: Чт, 14.08.08, 20:49 | Повідомлення # 20 |
Нагороди:
| Quote (Brand) а чим тобі дзига не подобається ? моя улюблена кав*ярня до вашого відому :)Quote (Brand) класна кальянна, але нічого міцнішого за чай ми там не попєм, так що пузата і то круче ( ІМХО ) а можна покурити і попити чай з ромом наприклад)) Quote (Lew) я також, але резервувати треба за 2 тижні.... ну і треба знати точну кількість столиків... думаю Lew, ми з вами це організуємо)) як ви на це спостерігаєте?
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 14.08.08, 22:54 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) думаю Lew, ми з вами це організуємо)) як ви на це спостерігаєте? cool думаю, що це цілком можливо... але спочатку - голосування.. .. і точна дата... а потім вже люди.
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 15.08.08, 12:59 | Повідомлення # 22 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| я хочу теж піти але точно, що тільки ввечері не раніше 19:00 зможу бути щодо місця тусовки... ну навіть не знаю чому відразу необхідно йти в якусь забігайлівку? невже ви ще мало випили пива чи може хтось буде їсти? особлива зустріч перетвориться на простот випивання пива - нічого особливого. я б підтримав andrew, щодо ідеї з шашликами на природі, нажаль це не можливо, бо заздалегідь ніхто не скинеться і не займеться маринацією шашликів. тому пропоную все одно бути на природі як варіант може всі разом піти в парк культури на каруселі - буде весело і можна недалеко піти в парк на пиво.
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 15.08.08, 13:03 | Повідомлення # 23 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| після сьомої? качелі? ні це стрьомно... шашлики малось на увазі на годину тоді 12ту... скажімо на чортові скелі, при умові що погода не підведе... а що поганого у випиванні пива?
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 15.08.08, 17:37 | Повідомлення # 24 |
Нагороди:
| Парк культури до 8 працює, тобто у нас буде година, це не серйозно Quote (andrew) а що поганого у випиванні пива? Юра його не п*є) я не хотіла тебе підколоти)) просто воно так є)
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пт, 15.08.08, 18:28 | Повідомлення # 25 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) Coffe-In що це? можна докладніше? кафешка така, але дорога як дідько. кава по 30 грн горнятко))) ну але правда то специфічна була)) з сиром))) націнка там порядку 300%
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 17.08.08, 12:52 | Повідомлення # 26 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| не обов"язково бути в одному місці можна бути на качелях, в парку, в кафешці - поєднати, щоб запам"яталося. врахуйте, що більшість зібраних людей - студенти, тобто розраховуйте на відповідні ціни. не обов"язково мажоритись - це непотрібно взагалі. якщо вже обираєте місце куди піти, то так, щоб всі могли собі це дозволити. *** врешті решт. як на мене, - я для себе розумію цю зустріч як знайомство з формулянами і спілкування, а не їство/питво, хоча не без того але в міру.
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 17.08.08, 19:04 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Rain) не обов"язково мажоритись - це непотрібно взагалі. якщо вже обираєте місце куди піти, то так, щоб всі могли собі це дозволити. *** врешті решт. як на мене, - я для себе розумію цю зустріч як знайомство з формулянами і спілкування, а не їство/питво, хоча не без того але в міру. З цим я повністю погоджуюсь, Юро. Quote (Rain) не обов"язково бути в одному місці можна бути на качелях, в парку, в кафешці - поєднати, щоб запам"яталося. Можна, і це дійсно запам"ятається, але питання, чи кожен захоче такої біганини )))
|
|
| |
Mysterio | Дата: Пн, 18.08.08, 09:38 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Rain) я б підтримав andrew, щодо ідеї з шашликами на природі, нажаль це не можливо, бо заздалегідь ніхто не скинеться і не займеться маринацією шашликів. чого це заздалегідь ніхто не скинеться? скинемся....просто тре рішити кому і коли скидати...а маринації заздалегідь нам і не треба, можна готове мясо у арсені або вамі купити
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 26.08.08, 00:02 | Повідомлення # 29 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| агов,люди!!!ше 8 днів до віпивки!!!пропоную на днях всім зустрітись і все обговорити!!!пропоную зробити як з перекладом аміри....і зустрітись на тижні в якійсь аудиторії(303)наприклад в середу(з дозволу Андрія)і вирішити всі питання!!!
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|