Кав'ярня "Під клепсидрою"
|
|
|
|
|
andrew | Дата: Чт, 09.10.08, 13:48 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| під клепсидрою по своєму добре... там не піцерійні ціни, але коли там мало народу, там затишно, відчуваю що можу трохи розслабитись... а ціни порядка в 1.5 раза вищі, все залежить що замовляти... єдине, що інколи безтолкові офіціанти дратують
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 10.10.08, 16:48 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (andrew) що інколи безтолкові офіціанти дратують 100% Народу там завжди багато. Музика на 2-ому поверсі мене не пре:( А ще там немає що поїсти, навідміну від того ж кабінету. То Настя ми не про власників говорим, а про заклади
Йа Айтішко
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 10.10.08, 17:21 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| так і не зміг нормально посидіти в кабінеті, завжди місця немає... зате з клепсидрою якось завжди получалось
|
|
| |
wip2 | Дата: Пт, 10.10.08, 21:28 | Повідомлення # 19 |
Нагороди:
| в кабінеті є ще підземелля)))
|
|
| |
Brand | Дата: Пн, 13.10.08, 15:33 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (nastinka) в кабінеті є ще підземелля))) ага, вхыд через шафу
Йа Айтішко
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 26.12.09, 09:58 | Повідомлення # 21 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Мені там зовсім не сподобалось, абсолютно нічого особливого і як на мене нема там ніякої атмосфери, а ці стільчики це взагалі якийсь жах, або як на качелі, або як на унітазі, замовляли чай, принесли яблучний оцет, нє це місце не для відпочинку... (ІМХО) Місця де затишно, дуже смачні солодощі і кава: Фраєрка, Прага, Галка. Quote (adrenalin) ше хороше місце "Синя пляшка" ІМХО отстойне місце, місця мало, обслуга тупа і хитра дуже, стіни обвалюються, не кава, а одна гуща. Quote (andrew) безтолкові офіціанти дратують Угу, питають їх " А що таке грінадін" - відповідають "це сік з винограду", ну не знаєш то так і скажи, нашо лапшу вішати?
|
|
| |
4ortyk | Дата: Сб, 26.12.09, 11:09 | Повідомлення # 22 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Згідна цілком з обслуговуванням. Враження таке, що це не кафе, а просто квартира на яку приходиш потусуватися, погрітися і звалити (можна навіть нічого не замовляти). Єдиний плюс - джаз. Хлопці лабають супер. А решту - як на базарі.
|
|
| |
nastinka | Дата: Сб, 26.12.09, 22:07 | Повідомлення # 23 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| останній раз була в 35 квартирі. ну це просто ппц. приїхали знайомі з києфа. ми пішли собі чгось перехилити. замовили купу всього. принесли нам м'ясну тарілку з якоюсь незрозумілою ковбасою, а також якесь розведене пиво і несли вони то всьо 25 хвилин. і то вже не перше кафе де таке обслуговування... я неприємно вражена. тому хожу тільки вниз..там хороші офіціянти
мені плювати, що ви про мене думаєте..тому що я про вас, взагалі не думаю. Коко Шанель
|
|
| |
|
Brand | Дата: Нд, 27.12.09, 01:12 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Inga) ІМХО отстойне місце, місця мало, обслуга тупа і хитра дуже, стіни обвалюються, не кава, а одна гуща. колись будо інакше Quote (Inga) " А що таке грінадін" і що це?
Йа Айтішко
|
|
| |
Inga | Дата: Нд, 27.12.09, 14:20 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Quote (Inga) " А що таке грінадін" і що це? Це гранатовий сироп, тільки я неправильно написала, пишеться гренадин
|
|
| |