Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Inga  
Цікаві новини
vladislavakovlev21Дата: Вт, 07.09.21, 17:02 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Добрий день. Я дуже люблю читати цікаві незвичайні новини вінтернеті. Нещодавно знайшов новинний сайт New Food https://newfood.media/ тут є дуже цікава стаття "Японська фабрика випікає печиво з диких земляних ос — нагадує ізюм і горіхи". Тут є багато цікавих фактів, мені вона дужесподобалася, раджу почитати.

ludmilarikova96Дата: Пн, 13.09.21, 15:17 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Интересно спасибо

dianakaraeva31Дата: Пт, 05.11.21, 21:53 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Спасибо

evgeniyaДата: Сб, 06.11.21, 13:03 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Полезно главное

myamazonartemДата: Чт, 06.01.22, 15:10 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
интересно

theohernandezwriterДата: Сб, 12.04.25, 11:19 | Повідомлення # 6
Новеньке

Нагороди:
Новини чіпляють кожного з нас, вони невідʼємна частина життя, котра надає важливі інформацію кожного дня. Можу сказати, що досить таки добре та чітко допомагає з розумінням сьогодення якісний новинний сайт. От мені до прикладу він допомагає знати всі новини про гарячу воду https://kyivtime.co.ua/hariacha-voda/ та про інші комунальні тарифи, що на сьогоднішній дуже важливо. Та і загалом, читаючи локальні новини, я можу з впевненістю сказати, що набагато більше дізнаєшся, та стаєш більш об'єктивним у своїх оцінках. І загалом деякі статті для мене відкрили інформаційний простір з іншої сторони. Тому я вважаю, що потрібно читати локальні новини, але також і не забувати про новини глобальні, бо вони також є дуже важливою складовою нашого життя.

Nazar_MДата: Пн, 28.04.25, 17:56 | Повідомлення # 7
Новеньке

Нагороди:
цікаво

6122555Дата: Вт, 20.05.25, 01:50 | Повідомлення # 8
Новеньке

Нагороди:
Я нещодавно відкрила для себе онлайн-школу ThinkGlobal і була приємно вражена. Моя дитина навчається в 5 класі, і нам дуже сподобалась організація навчального процесу: живі уроки, зручна платформа, доступ до матеріалів та підтримка куратора. Особливо вразила можливість переглянути уроки в записі, якщо дитина пропустила заняття. Це дуже зручно для нас, оскільки дозволяє не відставати від програми. Рекомендую всім батькам, які шукають якісну дистанційну освіту для своїх дітей.

ДантеДата: Пн, 26.05.25, 01:09 | Повідомлення # 9
Новеньке

Нагороди:
Інформацію про правила ставок, букмекерські контори та стратегії гри зараз не так легко знайти в зручному і доступному вигляді, але escorzo.kiev.ua приємно здивував. Тут зібрані детальні огляди БК, є порівняння коефіцієнтів, зручні рейтинги та прямі посилання на сайти. Зокрема, доступно пояснено, які бувають ставки, як правильно їх робити, а також як вивести виграш. Багато стратегій для новачків і досвідчених гравців. На прикладі платформи Melbet в Україні користувачі часто виграють 10 000–30 000 грн, особливо на ставках типу live. Сайт точно інформує, і його легко використовувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 216.73.216.150
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825