Журнали...
|
|
BoVVeR | Дата: Вт, 16.06.09, 00:23 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| ну лише інтро в журналі,так я шось не гуглив
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Нд, 26.07.09, 15:49 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| ДПК суперовий журнал, єдиний в якому колись мона було найти огляд всього на світі - від заліза до софта і іграшок. Один з двох моїх улюблених компютерних журналів
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 01.09.09, 18:39 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Згадала я ще за такий чудовий львівський молодіжний журнал як COOL Експрес)) Років 3-4 назад купляла чуть чи не кожен номер, тепер, дещо рідше, але все ж купляю. Подобається як там пишуть...не для якихось панянок чи модників, а для звичайних людей...Причому відкрито про найцікавіше. Про секс, про комплекси, про перспективні українські гурти, про фести (рок-фести чи от як недавно в Хмельницькому - Фестиваль анімешників=)) В загальному, люблю цей журнал Можливо і серед форумчан веб-Інфо є його шанувальники ?
|
|
| |
Priess | Дата: Вт, 01.09.09, 20:11 | Повідомлення # 20 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Згадала я ще за такий чудовий львівський молодіжний журнал як COOL Експрес)) Років 3-4 назад купляла чуть чи не кожен номер, тепер, дещо рідше, але все ж купляю. Подобається як там пишуть...не для якихось панянок чи модників, а для звичайних людей...Причому відкрито про найцікавіше. Про секс, про комплекси, про перспективні українські гурти, про фести (рок-фести чи от як недавно в Хмельницькому - Фестиваль анімешників=)) В загальному, люблю цей журнал Можливо і серед форумчан веб-Інфо є його шанувальники ? Оооо, пам'ятаю-пам'ятаю Дійсно класний журнал. Ще пам'ятаю його у вигляді простої газетки-журналу. Років 5 тому регулярно купувала. Він виходив, якщо не помиляюсь, щовівторка. Багато цікавого було що почитати, головне - доступною мовою, так по простому Ги, навіть не знала, що він досі виходить
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
|
Priess | Дата: Вт, 01.09.09, 20:28 | Повідомлення # 22 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Колись ще наклейочки були впридачу (ууу, як я їх збирала!!!) Теж збирала, хоча досі вціліло тільки пару штук
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Gestia | Дата: Вт, 13.10.09, 20:43 | Повідомлення # 23 |
|
Няшний флудер
|
Нагороди:
| А я читаю журнал ДОМ-2. К сожалению смотреть по телеку мое любимое шоу возможности нет вот и приходица читать последние новости в журнале через инет
Неадекватная, высокомерная истеричка ^^
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 14.10.09, 13:34 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (Gestia) А я читаю журнал ДОМ-2
Йа Айтішко
|
|
| |
Inga | Дата: Сб, 26.12.09, 11:06 | Повідомлення # 25 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Останнім часом присіла на Космополітан, багато цікавого і мало глупого
|
|
| |
Folm | Дата: Вт, 31.07.12, 07:29 | Повідомлення # 26 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Я у вільний час люблю сісти вдома за чашичкою смачної кави і почитати цікаву літературу. Люблю почитати журнал "Дніпро". В ньому я дізнаюсь про українські твори, що нового в літературі. Як на мене це чудовий український журнал. який просвітляє нас і не дає забути за нашу рідну Україну та її творчість
|
|
| |
nataligelenko | Дата: Нд, 26.08.18, 17:56 | Повідомлення # 27 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Доньці у цьому році виписав "Колосок". Там багато цікавого про науку навіть для дорослих.
|
|
| |
cvua007 | Дата: Пт, 26.06.20, 21:04 | Повідомлення # 28 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Любая современная женщина, независимо от своего социального положения и уровня достатка, постоянно вынуждена решать массу бытовых и социальных трудностей: начиная от выбора блюда на ужин, завтрак и обед, продолжая трудностями воспитания малышей и выстраивания гармоничных семейных отношений. И если в былые века главным источником такого рода знаний и навыков служил опыт предыдущих поколений, полученный от мамы в течении воспитания. То в наш информационный век девушки всё чаще ищут ответов на бытовые вопросы в сети. Онлайн журнал http://feme.ua/ был создан для того, чтобы стать проверенным информационным советником каждой дамы в современном изменчивом свете.
|
|
| |
fridafree1984 | Дата: Чт, 07.11.24, 19:14 | Повідомлення # 29 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| "тією горою є ви" читати онлайн
|