Все про китайські телефони
|
|
yura | Дата: Вт, 26.01.10, 01:13 | Повідомлення # 16 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Китайці роблять підробки, але є й "хороші" телефони, не клони. Дизайн вроді самі придумували (але хто на справді знає). Є навіть цілий сайт присвячений китайським телефонам http://www.anycool.ua/ (доречі у Львові є навіть їхній магазин) Один знайомий коричтується протягом року моделлю Anycool GC668+ каже, що дуже задоволений, оскільки цей телефон підтримує CDMA + GSM і не потрібно носити з собою декілька телефонів.
Все мы будем в аду, но я буду с вилами!
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 26.01.10, 09:09 | Повідомлення # 17 |
|
Невгамовне
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (qwerty) в руках тримав, якість на високому рівні, в мене навіть є підозра, що штампують їх на одних і тих же заводах... Не можу говорити про всі "клони", але знаю що один з китайських клонів нокії - NOKLA можна відрізнити від "оригіналу" навіть не включаючи. Якість зборки і підгонки корпуса на порядок гірша. Думаю що то не поодинокий випадок. Як на мене краще взяти простішу модель, але не китайської підробки. Quote (yura) Китайці роблять підробки, але є й "хороші" телефони, не клони. Дизайн вроді самі придумували (але хто на справді знає). Є навіть цілий сайт присвячений китайським телефонам http://www.anycool.ua/ (доречі у Львові є навіть їхній магазин) Китайці справді можуть робити хороші речі, і не лише телефони, а й іншу техніку. Правда про ці телефони ніколи не чув, тому дякую за корисну інформацію.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
Brand | Дата: Вт, 26.01.10, 11:38 | Повідомлення # 18 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Вся японська техніка виробляєтся в Китаї, тому що там дешевше і є місце для заводів. Смисл в тому що китайське буває різне, буває китай-оригінал і китай-підробка
Йа Айтішко
|
|
| |
avar | Дата: Вт, 26.01.10, 14:22 | Повідомлення # 19 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Вся японська техніка виробляєтся в Китаї +піццот і не лише японська. Левова частка електроніки яка в нас продається або зроблена в китаї, або зібрана там.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
qwerty | Дата: Вт, 26.01.10, 16:34 | Повідомлення # 20 |
Нагороди:
| Скоро буде відкрито сайт по купівлі телефонів. Всім охочим ссилку надішлю в ОП або на Мейл
|
|
| |
lomza_t | Дата: Вт, 26.01.10, 20:40 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Смисл в тому що китайське буває різне, буває китай-оригінал і китай-підробка Ага. Майже все Китай, навіть на айФонах пише Designed in California, Made in China. А взагалі-то, бачила пару "чисто китайських" телефонів. Один був дуже смішний з вигляду і на його батереї писало 30000 mAh (він би мав пару міс без перезарядки працювати якби це було правдою)). Ще один був дуже погано зібраний... відлітали елементи. Аnycool вразив! qwerty, цікаво було б подивитись на сайт)) В любому випадку, якшо шось зацікавить - звернусь
|
|
| |
qwerty | Дата: Вт, 26.01.10, 22:05 | Повідомлення # 22 |
Нагороди:
| Сайт на днях відкриюсь ссилочку дам
|
|
| |
Mysterio | Дата: Ср, 27.01.10, 23:54 | Повідомлення # 23 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я б теж почитав)) лінк і інфу в ПМ будь-ласка
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 28.01.10, 13:33 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| ну тоді вже і мені. наперед вдячний
Йа Айтішко
|
|
| |
Rain | Дата: Пт, 29.01.10, 15:32 | Повідомлення # 25 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| а чому не публічно?
|
|
| |
qwerty | Дата: Пн, 01.02.10, 17:11 | Повідомлення # 26 |
Нагороди:
| Rain, тому що над сайтом є ще багато робити. Прийде час буду публічно кидати ссилку:)
|
|
| |
ejekk | Дата: Пн, 08.02.10, 14:30 | Повідомлення # 27 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| yura, а де саме у Львові є з ними магазин,щоб в руках потримати,подивитись?
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
|
|
| |
Rain | Дата: Вт, 09.02.10, 08:21 | Повідомлення # 28 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| qwerty, зрозумів. скинь і мені ссилку тоді. дякую.
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 24.02.10, 09:27 | Повідомлення # 29 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| хочу додати, що читав в одному джерелі, що в Китаї була така ситуація. за півроку до виходу на китайський ринок нових iPhone, мільйон китайців вже користувалися сірими, вітчизняного виробництва... а коли вийшов бренд на ринок (в 3-4 рази дорожчий і без Wi-Fi) то його все одно розкупили інший мільйон китайців. але в цій історії для мене висновок такий: китайський iPhone, мабуть, краще за 200 баксів + вай-фай, який не передбачався в оригіналі...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 24.02.10, 19:07 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Китайський айфон по дефолту буде гіршим, імхо.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |