Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: andrew  
Витамины
larivaleriДата: Ср, 07.10.20, 16:04 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Начал задумываться над приёмом каких-нибудь витаминов. Что скажете по данному поводу?

alexbordug11Дата: Чт, 08.10.20, 11:51 | Повідомлення # 2
Новеньке

Нагороди:
Чтобы поддерживать в своем организме витамины надо употреблять различные жиры, вот https://melissa-shop.in.ua/product....nogo-ka я думаю рыбий жир отлично для этого подойдет и вы будете очень довольны всем этим, главное чтобы у вас желание было и все будет круто, а там уже иммунитет у вас улучшиться, а точнее укрепиться.

wildstrawberryteamДата: Пн, 07.06.21, 07:02 | Повідомлення # 3
Новеньке

Нагороди:
Во время беременности я принимала витамины Элевит Пронаталь https://www.elevit.com.ua/ru/product/elevit-pronatal/ Это очень хороший комплекс, в который входят 12 витаминов и 7 минералов для обеспечения повышенной потребности вашего организма в период беременности и кормления грудью.

annanasebanДата: Ср, 20.11.24, 12:20 | Повідомлення # 4
Новеньке

Нагороди:
Хочу пропить Витамин Д и цинк. Подскажите, где заказать качественные витамины по нормальным ценам?

anzelikafeseckoДата: Чт, 21.11.24, 09:33 | Повідомлення # 5
Новеньке

Нагороди:
Магазин HealthFit став для мене справжньою знахідкою у світі харчових добавок! Замовила після рекомендацій друзів вітаміни Цинк Мене приємно вразив широкий асортимент продукції, і я змогла обрати товар, який найкраще відповідає моїм потребам. Доставка була швидкою, і це дуже важливо, коли йдеться про здоров’я. Упаковка бездоганна, товар прибув у відмінному стані. Щодо результатів: уже через кілька днів відчула більше енергії, а через місяць прийому помітила, що шкіра стала більш здоровою, а нігті перестали ламатися. Величезний плюс магазину — це акції та знижки, які дозволяють економити. HealthFit довів, що якість і доступність можуть йти пліч-о-пліч!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.133.126.241
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825