Хто вже має досвід із сольовим нікотином?
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Сб, 09.08.25, 06:02 | Повідомлення # 1 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Привіт усім, хто вже має досвід із сольовим нікотином. Давно думаю перейти на сіль, бо кажуть, що вона краще підходить для подів, м’якша і швидше "включає". Але я реально гублюсь у виборі — дуже багато пропозицій онлайн, а де правда, а де "ліва хімія" — незрозуміло. Підкажіть, будь ласка, де ви купуєте сольовий нікотин для самозамісу? Хочу нормальну якість, щоб не смерділо і не було ризику нашкодити здоров’ю.
|
|
| |
a_sov | Дата: Сб, 09.08.25, 06:03 | Повідомлення # 2 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я тебе розумію, бо сам проходив через це. Купував десь у Telegram — і такий запах пішов, що навіть пробувати не став. Як мінімум, завжди дивись на упаковку та наявність сертифікату.
|
|
| |
menigorek | Дата: Сб, 09.08.25, 06:04 | Повідомлення # 3 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Я перейшов на сіль десь пів року тому, бо звичайний вже не заходив. Купую у знайомого продавця, який працює через сайт. Але теж думаю пошукати варіанти — бо ціна трохи кусається останнім часом.
|
|
| |
taras_gamper | Дата: Сб, 09.08.25, 06:05 | Повідомлення # 4 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Цитата menigorek (  ) Я перейшов на сіль десь пів року тому, бо звичайний вже не заходив. Купую у знайомого продавця, який працює через сайт. Але теж думаю пошукати варіанти — бо ціна трохи кусається останнім часом. Я замовляю сольовий нікотин https://vapetemptation.com.ua/hiliq-salt-b/ вже більше року в Temptation — це справді магазин, де про клієнта дбають. У них сольовий нікотин завжди приходить прозорий, без осаду, в герметичній упаковці. Видно, що не "гаражна розливка". Асортимент широкий — є різні концентрації, можна обрати під конкретну под-систему. Плюс завжди є докладний опис, як розраховувати дозування, калькулятори й блоги з порадами. Крім нікотину, можна одразу взяти базу, аромки, флакони — все разом. Доставка швидка, підтримка на зв’язку. Я б сказав, якщо шукаєш, де купити якісний сольовий нікотин — краще за цей магазин поки не знаходив.
|
|
| |