Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Sony Ericsson
andrewДата: Чт, 13.03.08, 10:32 | Повідомлення # 16
Толкове
Група: Модератори

Статус: Offline
Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (osmos)
в соньок є один мінус це поломка джойстиків

у мене сонік вже більше року... ніяких проблм з джойстиком... мабуть я не правильно користуюсь smile
в своїй ціновій категорії сонік чемпіон. мусите погодитись що нокіа з тими ж можливостями коштуватиме дорожче

BrandДата: Чт, 13.03.08, 13:08 | Повідомлення # 17
Толкове
Група: Адміністратори

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (andrew)
у мене сонік вже більше року... ніяких проблм з джойстиком... мабуть я не правильно користуюсь в своїй ціновій категорії сонік чемпіон. мусите погодитись що нокіа з тими ж можливостями коштуватиме дорожче

згідний, якщо братипростий телефон то електрон рулить. Що до джойстика в більшої половини моїх друзів електрони ( різноманітні ) і ні в кого не виникало проблем з джойтиком, та й взагалі ніяких проблем ( крім випадку коли втопили телефон і після того він почав деколи вимахуватись )

Йа Айтішко

MysterioДата: Чт, 13.03.08, 20:56 | Повідомлення # 18
Впевнене

Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
в мене тож сонік (такий самий як в andrew) і тоже ніяких проблем ні разу не було, навіть мінімальних. соні вже рулить і з часом не тільки дожене і порівняється але я думаю в деяких речах обжене нокію

gekaДата: Вт, 18.03.08, 20:15 | Повідомлення # 19
Говорун
Група: Користувачі

Нагороди:
Сонік класна штука але якщо купив за одну ціну, то продавай за пів. Ось це і його мінус

BrandДата: Ср, 19.03.08, 12:21 | Повідомлення # 20
Толкове

Нагороди:
Quote (geka)
Сонік класна штука але якщо купив за одну ціну, то продавай за пів. Ось це і його мінус

Будь яка річ яку ти купив вже після того як ти вийшов за двері магазину втрачає в своїй вартості

Йа Айтішко

gekaДата: Ср, 19.03.08, 17:32 | Повідомлення # 21
Говорун

Нагороди:
Ти хочеш сказати що ти купив n95, вийшов з магазину, а вона вже коштує половину її вартості?

BrandДата: Ср, 19.03.08, 17:34 | Повідомлення # 22
Толкове

Нагороди:
Quote (geka)
Ти хочеш сказати що ти купив n95, вийшов з магазину, а вона вже коштує половину її вартості?

де ти в моїх словах найшов слово половину ? я сказав що цей телефон вже не буде коштувати стільки само як в магазині, а буде дешевший

Тому якщо пройде певна кількість часу то ціна відповідно впаде і до половини того як він коштував коли ти його брав
Чи ти хочеш сказати що таке відбувається тільки з телефонами СоніЕлектрон, а з іншими наприклад Нокією, Самсунгом і т.п. ні і ціна в них залишається не змінною ?

Йа Айтішко

Повідомлення відредагував Brand - Ср, 19.03.08, 17:38

gekaДата: Ср, 19.03.08, 18:51 | Повідомлення # 23
Говорун

Нагороди:
Принаймі Нокія не дуже падає в ціні як СоніЕріксон. Погодся зі мною

TodenkopfДата: Нд, 06.04.08, 01:32 | Повідомлення # 24
Перспективне

Нагороди:
Хз... моя 34-а пролетіла метрів 5 (2 поверхи) і хряпнулась на бетон. Обійшлось царапинкою на задній бляшці )). А в знайомого w800 впав з рук на асфальт и дисплей тріснув... Нокіа форева!

Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.

Повідомлення відредагував Todenkopf - Нд, 06.04.08, 01:33

BrandДата: Нд, 06.04.08, 12:45 | Повідомлення # 25
Толкове

Нагороди:
Quote (Todenkopf)
Хз... моя 34-а пролетіла метрів 5 (2 поверхи) і хряпнулась на бетон. Обійшлось царапинкою на задній бляшці )). А в знайомого w800 впав з рук на асфальт и дисплей тріснув... Нокіа форева!

раз на раз не приходиться, в мене знайомий мав Т610, так ним хіба в футбол не грали і нічого йому не сталось.

Йа Айтішко

MysterioДата: Нд, 17.08.08, 18:52 | Повідомлення # 26
Впевнене

Нагороди:
у мого знайомого історія трапилась.....мав два роки сонік В750, зараз вирішив перейти на нокію купив собі Н70...так вона за три місяці в нього вже другий раз в ремонті....так що раз на раз не випадає tongue

lomza_tДата: Нд, 17.08.08, 19:37 | Повідомлення # 27
Толкове

Нагороди:
Quote (geka)

це правда... dry

MysterioДата: Нд, 17.08.08, 20:44 | Повідомлення # 28
Впевнене

Нагороди:
Quote (geka)

не погоджусь, тому що динаміка спаду цін є в телефонів усіх марок і залежить конкретно від певної моделі
Quote (Brand)
раз на раз не приходиться, в мене знайомий мав Т610, так ним хіба в футбол не грали і нічого йому не сталось

то взагалі бронебойна модель happy
Quote (Todenkopf)

то питання "повезло-не повезло", а не залежить від марки. твій телефон може завтра з дивану навернутись і взагалі накритись cool а він екран поміняв і все happy
Quote (Brand)
Чи ти хочеш сказати що таке відбувається тільки з телефонами СоніЕлектрон, а з іншими наприклад Нокією, Самсунгом і т.п. ні і ціна в них залишається не змінною ?

+1
Quote (geka)

у всякому випадку точно не на 10 грн менше, так само як любий сонік. соні по такій самій ціні подешевшає приблизно на стільки ж як хвалена нокія

RainДата: Ср, 20.08.08, 15:45 | Повідомлення # 29
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі

Нагороди:
За 100 повідомлень
Sony Ericsson як на мене дуже класний телефон - і по-моєму найкращий
у мене було два соніка і дві нокії
хочу сонік на майбутнє
так як казала lomza_t, він зручний в користуванні і все під рукою - це по-перше, а по-друге він просто класний
по-третє, крім того, що його можна купити дешевше, аніж нокіа з тими самими характеристиками, то вже andrew казав,
по-четверте, в мого улюбленого K750i була така штука, що він сам відновлював свою батарею - і це дуже зручно
по-п"яте, джойстик реально нормальний, якщо в тебе пальці а не колоди, коли ти одним пальцем натискаєш відразу 5 кнопок
з технікю треба ніжно і з любов"ю, і вона тобі послужить
я вважаю, що телефон треба шанувати і берегти, а не грати ним в футбол чи викидати з балкону, хоча мій теж падав, і на нього ставав татко всією вагою - йому абсолютно нічого, хоча було чути загрозливий хрускіт.
по-шосте, дизайн внутрішнього інтерфейсу дійсно кращий від тих самих нокій, теми і іконки намалювали на славу. Булька з зеленою водичкою рулить.
по-сьоме, спад в ціні в еріксоні вдвічі більший ніж в нокії, бо його роблять доступним і тим самим відомішим і популярнішим на ринку, чим і виграють одночасно в рекламі, люди точно знають, що платять за якість, а нокіа переплачує за бренд
по-восьме, крім соніка не бачив інших телефонів, до яких в комплекті йде крім зарядки і гарнітури і ще кабелі і перехідники - і карточка пам"яті - нокіа такого не робить.
по-дев"яте, тут говоримо про те, який класний Соні еріксон, а не про нокіу, кому подобається нокіа - пишіть в окремій темі.

lomza_tДата: Ср, 20.08.08, 23:15 | Повідомлення # 30
Толкове

Нагороди:
Rain, кланяюсь Вам до долу !!! Респект за пост ! Погоджуюсь абсолютно зі всім wink

• Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.216.161.178
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів