Sony Ericsson
|
|
andrew | Дата: Чт, 13.03.08, 10:32 | Повідомлення # 16 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (osmos) в соньок є один мінус це поломка джойстиків у мене сонік вже більше року... ніяких проблм з джойстиком... мабуть я не правильно користуюсь в своїй ціновій категорії сонік чемпіон. мусите погодитись що нокіа з тими ж можливостями коштуватиме дорожче
|
|
| |
Brand | Дата: Чт, 13.03.08, 13:08 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (andrew) у мене сонік вже більше року... ніяких проблм з джойстиком... мабуть я не правильно користуюсь в своїй ціновій категорії сонік чемпіон. мусите погодитись що нокіа з тими ж можливостями коштуватиме дорожче згідний, якщо братипростий телефон то електрон рулить. Що до джойстика в більшої половини моїх друзів електрони ( різноманітні ) і ні в кого не виникало проблем з джойтиком, та й взагалі ніяких проблем ( крім випадку коли втопили телефон і після того він почав деколи вимахуватись )
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Чт, 13.03.08, 20:56 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| в мене тож сонік (такий самий як в andrew) і тоже ніяких проблем ні разу не було, навіть мінімальних. соні вже рулить і з часом не тільки дожене і порівняється але я думаю в деяких речах обжене нокію
|
|
| |
geka | Дата: Вт, 18.03.08, 20:15 | Повідомлення # 19 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Сонік класна штука але якщо купив за одну ціну, то продавай за пів. Ось це і його мінус
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 19.03.08, 12:21 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (geka) Сонік класна штука але якщо купив за одну ціну, то продавай за пів. Ось це і його мінус Будь яка річ яку ти купив вже після того як ти вийшов за двері магазину втрачає в своїй вартості
Йа Айтішко
|
|
| |
geka | Дата: Ср, 19.03.08, 17:32 | Повідомлення # 21 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Ти хочеш сказати що ти купив n95, вийшов з магазину, а вона вже коштує половину її вартості?
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 19.03.08, 17:34 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (geka) Ти хочеш сказати що ти купив n95, вийшов з магазину, а вона вже коштує половину її вартості? де ти в моїх словах найшов слово половину ? я сказав що цей телефон вже не буде коштувати стільки само як в магазині, а буде дешевший Тому якщо пройде певна кількість часу то ціна відповідно впаде і до половини того як він коштував коли ти його брав Чи ти хочеш сказати що таке відбувається тільки з телефонами СоніЕлектрон, а з іншими наприклад Нокією, Самсунгом і т.п. ні і ціна в них залишається не змінною ?
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 19.03.08, 17:38 |
|
| |
geka | Дата: Ср, 19.03.08, 18:51 | Повідомлення # 23 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Принаймі Нокія не дуже падає в ціні як СоніЕріксон. Погодся зі мною
|
|
| |
Todenkopf | Дата: Нд, 06.04.08, 01:32 | Повідомлення # 24 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Хз... моя 34-а пролетіла метрів 5 (2 поверхи) і хряпнулась на бетон. Обійшлось царапинкою на задній бляшці )). А в знайомого w800 впав з рук на асфальт и дисплей тріснув... Нокіа форева!
Верх упорства - набирать неверный пароль пока компьютер не согласится.
Повідомлення відредагував Todenkopf - Нд, 06.04.08, 01:33 |
|
| |
Brand | Дата: Нд, 06.04.08, 12:45 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Todenkopf) Хз... моя 34-а пролетіла метрів 5 (2 поверхи) і хряпнулась на бетон. Обійшлось царапинкою на задній бляшці )). А в знайомого w800 впав з рук на асфальт и дисплей тріснув... Нокіа форева! раз на раз не приходиться, в мене знайомий мав Т610, так ним хіба в футбол не грали і нічого йому не сталось.
Йа Айтішко
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 17.08.08, 18:52 | Повідомлення # 26 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| у мого знайомого історія трапилась.....мав два роки сонік В750, зараз вирішив перейти на нокію купив собі Н70...так вона за три місяці в нього вже другий раз в ремонті....так що раз на раз не випадає
|
|
| |
lomza_t | Дата: Нд, 17.08.08, 19:37 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (geka) Принаймі Нокія не дуже падає в ціні як СоніЕріксон. Погодся зі мною це правда...
|
|
| |
Mysterio | Дата: Нд, 17.08.08, 20:44 | Повідомлення # 28 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (geka) Принаймі Нокія не дуже падає в ціні як СоніЕріксон. Погодся зі мною не погоджусь, тому що динаміка спаду цін є в телефонів усіх марок і залежить конкретно від певної моделі Quote (Brand) раз на раз не приходиться, в мене знайомий мав Т610, так ним хіба в футбол не грали і нічого йому не сталось то взагалі бронебойна модель Quote (Todenkopf) Хз... моя 34-а пролетіла метрів 5 (2 поверхи) і хряпнулась на бетон. Обійшлось царапинкою на задній бляшці )). А в знайомого w800 впав з рук на асфальт и дисплей тріснув... Нокіа форева! то питання "повезло-не повезло", а не залежить від марки. твій телефон може завтра з дивану навернутись і взагалі накритись а він екран поміняв і все Quote (Brand) Чи ти хочеш сказати що таке відбувається тільки з телефонами СоніЕлектрон, а з іншими наприклад Нокією, Самсунгом і т.п. ні і ціна в них залишається не змінною ? +1 Quote (geka) Ти хочеш сказати що ти купив n95, вийшов з магазину, а вона вже коштує половину її вартості? у всякому випадку точно не на 10 грн менше, так само як любий сонік. соні по такій самій ціні подешевшає приблизно на стільки ж як хвалена нокія
|
|
| |
Rain | Дата: Ср, 20.08.08, 15:45 | Повідомлення # 29 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Sony Ericsson як на мене дуже класний телефон - і по-моєму найкращий у мене було два соніка і дві нокії хочу сонік на майбутнє так як казала lomza_t, він зручний в користуванні і все під рукою - це по-перше, а по-друге він просто класний по-третє, крім того, що його можна купити дешевше, аніж нокіа з тими самими характеристиками, то вже andrew казав, по-четверте, в мого улюбленого K750i була така штука, що він сам відновлював свою батарею - і це дуже зручно по-п"яте, джойстик реально нормальний, якщо в тебе пальці а не колоди, коли ти одним пальцем натискаєш відразу 5 кнопок з технікю треба ніжно і з любов"ю, і вона тобі послужить я вважаю, що телефон треба шанувати і берегти, а не грати ним в футбол чи викидати з балкону, хоча мій теж падав, і на нього ставав татко всією вагою - йому абсолютно нічого, хоча було чути загрозливий хрускіт. по-шосте, дизайн внутрішнього інтерфейсу дійсно кращий від тих самих нокій, теми і іконки намалювали на славу. Булька з зеленою водичкою рулить. по-сьоме, спад в ціні в еріксоні вдвічі більший ніж в нокії, бо його роблять доступним і тим самим відомішим і популярнішим на ринку, чим і виграють одночасно в рекламі, люди точно знають, що платять за якість, а нокіа переплачує за бренд по-восьме, крім соніка не бачив інших телефонів, до яких в комплекті йде крім зарядки і гарнітури і ще кабелі і перехідники - і карточка пам"яті - нокіа такого не робить. по-дев"яте, тут говоримо про те, який класний Соні еріксон, а не про нокіу, кому подобається нокіа - пишіть в окремій темі.
|
|
| |
|