Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Мобільний » 5 актуальних програм для ріелтора
5 актуальних програм для ріелтора
luuccadalltonДата: Ср, 20.01.21, 15:23 | Повідомлення # 1
Новеньке
Група: Користувачі

Повідомлень: 4
Статус: Offline
Нагороди:
Freshsales
Freshsales - програмне забезпечення для нерухомості. На ринку представлені десятки і десятки варіантів CRM, і всі вони обіцяють допомогти вам закрити більше лидов. Виберіть CRM, який створить ефективну взаємодію з клієнтами, допоможе вам візуалізувати їх шлях по процесу продажів і повідомить вас про послідовних подальші дії на кожному етапі шляху. Надасть управління звітом плану продажів, контроль роботи ріелтор і отримання прибутку по кожному замовленню і розділених витрат.
рекомендує Артем Завалиев

Yaware.Timetracker
За допомогою Yaware.Timetracker ви зможете здійснювати повний контроль роботи співробітників агентства нерухомості за комп'ютером. Програма облік часу і контролю завдань - прекрасне доповнення до будь-якої CRM. Крім того, вона допоможе фахівцям з нерухомості оцінити, як вони проводять свій час кожен день. Можливо, вони проводять дуже багато часу за комп'ютером непродуктивно? Краще відразу це побачити і постаратися виправити.

Trello
Trello - це сервіс з планування справ, який завдяки зручній системі зі створення заміток допомагає не втратити зібрану інформацію про об'єкти. Наприклад ви створюєте дошку де будуть окремі дошки для роботи з власниками та окрема дошка з роботою клієнтів.
Для власників ви створюєте колонки: - об'єкти до перегляду, переглянуто, об'єкти по яким домовилися, ті, хто думає про співпрацю. Далі ви збираєте список до 1 колонку - до перегляду, пишіть вулиці і потрібну інформацію. І по ходу проходжень кожного об'єкта переміщаєте картку в потрібну колонку етапу операції.
Важливим є те, що ви можете доповнювати картки інформацією на кожному етапі, також дивитися свою продуктивність і переміщати вже «готові до здачі» об'єкти на дошку для пропозицій клієнту.

Area Pulse
Area Pulse автоматизує копітку роботу по збору ринкових даних для відправки потенційним поточним клієнтам. Крім того, платформа генерує і відправляє клієнтам докладні і професійні звіти. Звикли посилати клієнтам зернисті скріншоти з вашої таблиці Excel? Використовуйте Area Pulse для відправки візуально привабливих і інформативних ринкових звітів з мінімальними зусиллями.

Getcontact
Getcontact - мобільний додаток, яке визначає власника номера. Велика база клієнтів (власників, покупців, квартирантів) іноді може не якісно обробляються по скільки з часом клієнти змінюють номери і можуть дзвонити по іншим, або для того щоб ефектне перше привітання в продажу потрібно використовувати ім'я. Корисно як ріелторами новачкам (для орієнтації), так і бувалим для освіження пам'яті.

Програмне забезпечення для нерухомості - відмінний спосіб упорядкувати командні процеси. Тому важливо вибрати найкращі інструменти і використовувати їх для оптимізації повсякденної роботи
 
4uvveeДата: Пт, 02.04.21, 09:49 | Повідомлення # 2
Новеньке
Група: Користувачі

Повідомлень: 13
Статус: Offline
Нагороди:
Odrey https://apps.apple.com/ru/app/odrey-audio-transcription/id1499512386 советую - подойдет тем, кто работает с преобразованием речи в текст. Тут можно пользоваться тем, кто учиться, а также тем, кто работает. Приложение, конкретно эта версия подходит для ios. Работаю как раз на нем, весьма удобно - советую попробовать.
 
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Мобільний » 5 актуальних програм для ріелтора
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:




Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 3.147.89.24
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви


Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478




SMS.копілка
SMS.копілка
База даних | Історія версій | Про нас
Copyright © 2007-2024 Web-info project | © 2004-2024 Andrew. AndrewSoft