Пропозиції та ідеї
|
|
andrew | Дата: Нд, 06.04.08, 19:13 | Повідомлення # 61 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Це сприяє зменшенню флуда та розвитку культури на форумі! Малацца!Так тримати! Quote (kapillar) а ще можна поставити заборону на реєстрацію різних користувачів з однаковою адресою ел. пошти швидше за все це один і той самий користувач ну хіба би тільки заради кількості якщо такі є, не забувайте проце сповіщати... анонімність гарантується, при написанні в ПМ Quote (ТолькоТРУ) Кажіть шо забирати,шо добавляти. оу, файненько, може капельку світліше... назва сторінки Web-info project X, де проджект де Ікс... розміри 994х120 гммммм той шнурочок попробуй переробити
Повідомлення відредагував andrew - Нд, 06.04.08, 19:27 |
|
| |
ejekk | Дата: Ср, 30.04.08, 15:26 | Повідомлення # 62 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Накінець дойшли руки до шапки =) Логотип зробив трохи сучаснішим, вопшем зацініть)))) Варіант 1: Варіант 2: Як на мене то перший гарніше дивиться... Але другий буде пасувати під синю гамму сайту =) вам рішати
[url=http://ejekk.livejournal.com/]
Повідомлення відредагував ТолькоТРУ - Ср, 30.04.08, 15:36 |
|
| |
andrew | Дата: Чт, 01.05.08, 19:44 | Повідомлення # 63 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Логотип нормальний, шапка - какашко! шрифт ні до чого. фон не подобається. у шапки з 4 сторінки було більше шансів. попробуй обєднати
|
|
| |
avar | Дата: Сб, 19.07.08, 07:28 | Повідомлення # 64 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Коли на ел. пошту приходить лист, в про те що "У вас нове особисте повідомлення" то він підписаний так Треба поміняти першу букву "С" на "З" Це звичайно дрібниця, але думаю варто то виправити.
Ви6АчТЕ зА НерІвНИй ПоЧЧеРк
|
|
| |
остап | Дата: Вт, 22.07.08, 12:04 | Повідомлення # 65 |
|
Говорун
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| пропозиція зробити рубрику власний сайт і хай кожен кине туди силку свого сайту буде прікольно я так думаю я б навіть сам кинув туда свій сайт
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
LYUBIK | Дата: Ср, 30.07.08, 22:38 | Повідомлення # 66 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Остап гг ти думаєш шо на твій сайт хтось схоче заходити?)ти просто хочеш зробити дешеву рекламу і навіть якшо таку рубрику зроблять і ти кинеш свою силку,все рівно на нього раз зайдуть і більше ніхто заходити не буде,бо я тобі казав який в тебе сайт і якшо чесно ти вже напевно всіх дістав зі своїм сайтом))мене точно дістав...
|
|
| |
остап | Дата: Чт, 31.07.08, 23:30 | Повідомлення # 67 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| всьо більше ні слова чесне слово
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах.
|
|
| |
Ramzis | Дата: Чт, 04.09.08, 20:32 | Повідомлення # 68 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Андрій прохання збільшити розмір аватара з 150 кб до 300 кб))
|
|
| |
adrenalin | Дата: Пт, 26.09.08, 02:02 | Повідомлення # 69 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Пропозиція! - поповнити колекцію аватарок і зменшити обмеження хочаб шоб можна було використовувати 100х100 -Створити свою колекцію юзербарів (слава Богу у нас графіків вистачає) ! -зробити так шоб в темі бідображалась не сама стара сторінка з постами а сама нова (бо переходити досить втомлює) ------------------------------------------------------------------------------------------------ Питання якшо я патч до міранди зі смайлами зроблю можна буде тут їх на сайт залити шоб веселіше було??? А ну і звичайно є велике бажаня побачити в розділі база даних методичні матеріали по всій апаратній частині ПК і по мобільних системах (я з радістю допоможу !!!!)
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 26.09.08, 12:00 | Повідомлення # 70 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (adrenalin) - поповнити колекцію аватарок і зменшити обмеження хочаб шоб можна було використовувати 100х100 обмеження не зніму, а колекція від укоза і я нічого з нею спільного не маю Quote (adrenalin) Створити свою колекцію юзербарів (слава Богу у нас графіків вистачає) ! вперед Quote (adrenalin) зробити так шоб в темі бідображалась не сама стара сторінка з постами а сама нова (бо переходити досить втомлює) в конференції є кнопка переходу на останнє прочитане повідомлення Quote (adrenalin) я патч до міранди зі смайлами зроблю я не заперечую, залити можна буде...
|
|
| |
adrenalin | Дата: Вт, 30.09.08, 12:39 | Повідомлення # 71 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Я хочу організувати чемп по футболу в академії. І я думав що реєстрацію учасників найзручніше б було зробити через сайт.Питання до вас чи можна це реалізувати у вас на сайті , тоді напевно треба зробити нову тему "реєстрація" ? Чи може краще для таких реєстрацій створити ще один сайт ?
|
|
| |
andrew | Дата: Вт, 30.09.08, 15:32 | Повідомлення # 72 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| створіть собі тему, і розкручуйте її, окремий сайт немає смислу робити...
|
|
| |
|
Mysterio | Дата: Вт, 30.09.08, 18:49 | Повідомлення # 74 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| 2 lomza_t: можна звичайно але практична користь? майже всі постійні юзери аміри сидять тут... P.S. хіба що в цілях реклами
|
|
| |
|