Проекти студії BONES
|
|
BoVVeR | Дата: Нд, 14.06.09, 16:34 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Обговорюєм проекти цієї чудо студії та ділимось враженнями.хочу лише сказати,що жоден з їхніх проектів не був провальним...кожен серіал не набирав менше 8.9 по 10-ти бальній шкалі ТВ рейтингів.Розповідати про все це немає змісту...лише назву найвідоміші з проектів: Full Metal Alchemist RahXephon Wolf`s Rain Eureka 7 Ouran High School Host Club Cowboy Bebop
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Нд, 14.06.09, 21:50 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) Eureka 7 якраз дивлюсь... дуже багато штампів з ЄВА, але серіал набагато позитивніший музон класний, атмосфера класна, і романтика smile даааа...музон там кльовий,я як раз в пошуках щоб піняти собі настрій можу порадити Ouran high School Host Club-тоже море позитиву
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Нд, 14.06.09, 22:50 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) музон уже маю smile завтра принесу весь?в лосслесс?а то я тут тянути зібрався... Quote (andrew) ну а потім розрекламований код гіас... там просто несе Дес Нотом
|
|
| |
KoJl6ACA | Дата: Пн, 13.07.09, 10:52 | Повідомлення # 6 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Дивився Алхіміка і Алхіміка (завоювання Шамбали), дивився Куро но Кеякшя, дивився Бібопа, ішні що є у вас в списку маю але ще руки не дойшли... чую все Бонесівске.. суперове... BTW маман дивилась Еврику... була в захваті...
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 15.08.09, 20:01 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (KoJl6ACA) чую все Бонесівске.. суперове... smile ну впринципі так ну особисто я ще не бачив провального проекту цієї студії...мені навіть Оран сподобався хД
|
|
| |
fridafree1984 | Дата: Пт, 06.12.24, 09:34 | Повідомлення # 8 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| скачати книги безкоштовно повністю https://knigogo.top/bezkoshtovni-knigi/
|