Suzumiya Haruhi no Yuutsu/The Melancholy of Haruhi Suzumiya
|
|
BoVVeR | Дата: Нд, 04.01.09, 11:51 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Меланхолия Харухи Судзумии Меланхолия Харухи Судзумии [2006] The Melancholy of Haruhi Suzumiya Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Suzumiya Haruhi no Yuutsu Suzumiya Haruhi no Yutsu Suzumiya Haruhi Series 涼宮ハルヒの憂鬱 Производство: Япония Жанр: комедия, фантастика, школа Тип: ТВ (14 эп.), 25 мин. Режиссёр: Исихара Тацуя Автор оригинала: Танигава Нагару Краткое содержание: «Меня совершенно не интересуют обыкновенные люди», — говорит Харухи Судзумия в первый же учебный день своим новым одноклассникам; она согласна разговаривать только с пришельцами, путешественниками во времени и экстрасенсами. Нужно ли быть экстрасенсом, чтобы понять, что все это — всерьез? Конечно, да! Перед вами — одна из самых неординарных героинь в истории аниме и ее безумная «Команда SOS»! Эпизоды: 01. Mikuru Asahina's Adventure Episode 00 (хронологически эп. 11) 02. Haruhi Suzumiya's Melancholy I (хронологически эп. 01) 03. The Melancholy of Haruhi Suzumiya II (хронологически эп. 02) 04. The Boredom of Haruhi Suzumiya (хронологически эп. 07) 05. The Melancholy of Haruhi Suzumiya III (хронологически эп. 03) 06. Island Syndrome (Part 1) (хронологически эп. 09) 07. Mysteric Sign (хронологически эп. 08) 08. Remote Island Syndrome (Part 2) (хронологически эп. 10) 09. Someday In The Rain (хронологически эп. 14) 10. The Melancholy of Haruhi Suzumiya IV (хронологически эп. 04) 11. The Day Of Sagittarius (хронологически эп. 13) 12. Live Alive (хронологически эп. 12) 13. The Melancholy of Haruhi Suzumiya V (хронологически эп. 05) 14. The Melancholy of Haruhi Suzumiya VI (хронологически эп. 06) ше так чисто від себе додам....накінець дійшли руки,стягнув,почав дивитись....прикольно [spoiler]тільки порада,не переставайте дивитись після першої серії(якщо дивитесь в порядку по задумі режисера а не по хронологічному)[/spoiler] З.І. кому треба можу поділитися(скачав в чудовій якості з рус.перекладом в MKV) [spoiler]З.З.І. дві особи з цього форуму(ну і ше плюс я) можуть впізнати когось в головній героїні :)[/spoiler]
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
julia | Дата: Сб, 10.01.09, 00:40 | Повідомлення # 2 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| У меня тоже лежит это аниме, но без русских сабов.:( С английскими сложно его смотреть - текста довольно много, я просто не успеваю прочитать, а подходящих сабов нигде найти не могу :((((( to Bovver: У тебя с переводом или с сабами есть? Если с сабами, то принеси плиз во вторник в академию, а то неохота качать
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 10.01.09, 00:59 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (julia) to Bovver: У тебя с переводом или с сабами есть? Если с сабами, то принеси плиз во вторник в академию, а то неохота качать wink 1280х840 с рус переводом и сабами могу принести,без проблем
|
|
| |
julia | Дата: Сб, 10.01.09, 10:59 | Повідомлення # 4 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Пасиб, принеси, если не сложно
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 04.06.09, 13:13 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| вже починають малювати другий сезон,є перша серія в HD якості...кого цікавить,сюди...
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 24.06.09, 14:46 | Повідомлення # 6 |
|
Невгамовне
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| А мені чомусь дане аніме взагалі не сподобалося. Я декілька разів намагалася його додивитись. І в хронологічному порядку пробувала переглядати. Мабуть, не дано мені зрозуміти життєву філософію головної героїні. Поки що...А там видно буде
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 25.06.09, 16:09 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Priess) А мені чомусь дане аніме взагалі не сподобалося. Я декілька разів намагалася його додивитись. І в хронологічному порядку пробувала переглядати. Мабуть, не дано мені зрозуміти життєву філософію головної героїні. Поки що...А там видно буде biggrin в неї філософії як в дівчинки,яка все хоче і привикла,що все отримує але саме аніме мені сподобалось...троха поржать,трохи подумати...круто в цілому
|
|
| |