Naruto/Naruto Shippuuden
|
|
Tapac | Дата: Ср, 31.10.07, 15:21 | Повідомлення # 1 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Субтитри до Naruto Shippuuden
Багато говорити і багато сказати не є те саме. (Софокл)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 09.02.09, 22:54 | Повідомлення # 106 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| просто в серіалі зараз затягують,плюс манга вже набагато далі зайшла
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Ramzis | Дата: Вт, 10.02.09, 16:09 | Повідомлення # 107 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| ага поняно))перехожу трохи на мангу
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 11.02.09, 13:37 | Повідомлення # 108 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| проглянув я мангу. Розчарувався. 344 чаптер манги Саске вбиває Орочімару, а потім наруто вбиває того чувака Rasenga-Suriken'ом, Саске находить якшось чувака і вони разом тусуються потім взяли з собою Карін випустили вязнів. Каротше аніме пішло не так як манга
Йа Айтішко
Повідомлення відредагував Brand - Ср, 11.02.09, 15:35 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 11.02.09, 15:07 | Повідомлення # 109 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Саске вбиваэ Наруто ти мав на увазі Орочімару :))) Quote (Brand) Розчарувався Quote (Brand) Каротше аніме пішло не так як манга sad взагалі не сподобалось?як на мене набагато цікавіше ніж серіал на даний момент...
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 11.02.09, 15:35 | Повідомлення # 110 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) взагалі не сподобалось?як на мене набагато цікавіше ніж серіал на даний момент... Я до того що або читати, або дивитись.
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 11.02.09, 15:39 | Повідомлення # 111 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Я до того що або читати, або дивитись. ну впринципі так....читаючи мангу розкриваєш собі сюжет серіалу....але так як вони там затягують.... ну раз так,то не рекомендую далі читати,бо далі там ше деякі персонажі помирають...
|
|
| |
julia | Дата: Чт, 12.02.09, 23:11 | Повідомлення # 112 |
|
Перспективне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Каротше аніме пішло не так як манга Да нет, аниме от манги никуда не уйдет, просто они филлерами заполняют время, а потом этот же сюжет про убийство орочимару появится и в аниме. Но попозже...
все, что меня не убивает, делает меня сильнее... (Ф. Ницше)
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 18.03.09, 13:10 | Повідомлення # 113 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| хто дивиться серіал? Вам не здається що Наруто забув про разенган? І взагалі він користується тільки останньою вивченою технікою?
Йа Айтішко
|
|
| |
Ramzis | Дата: Ср, 18.03.09, 14:55 | Повідомлення # 114 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| я дивлюся...да да....він виробив нову техніку ліпшу за разенган але йому заборонили її тому що вона його чуть б сама не вбила...а бачив ще роліки що він має виробити Ultra rasengan =) але та техніка тоже сильна..але...разенган бест =) Naruto Shippuuden 101-102 [Выйдет JAP]--> 26 марта [Выйдет RUS]--> 27 марта " Название Чувства"
Повідомлення відредагував Ramzis - Ср, 18.03.09, 14:58 |
|
| |
Brand | Дата: Чт, 19.03.09, 01:15 | Повідомлення # 115 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Шукаю 100 серыю з перекладом З.І. з сабами не пропонувати вже маю
Йа Айтішко
|
|
| |
Brand | Дата: Ср, 15.04.09, 12:47 | Повідомлення # 116 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Вся редакция плачет! Плачьте и вы, фанаты Наруто! Масаси Кисимото подтвердил слухи, циркулировавшие по интернету последние шесть месяцев. В одном из интервью он заявил, что последняя глава «Наруто» выйдет в мае этого года. Сейчас он работает в строгой секретности, под надзором редакторов журнала Shonen Jump, которые боятся утечки информации о финале манги. - Я работаю над Наруто уже больше 10 лет. На первых порах это было весело – придумывать все эти техники, деревни и ранги среди ниндзя. Но признаться честно, последние три года работы дались мне нелегко. Мне надоели все персонажи, вселенная и все, что с ней связано. Я думаю, что после публикации последней главы в мае, я навсегда завяжу с мангой и открою кактусинную ферму, - доложил Кисимото.
Йа Айтішко
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 15.04.09, 14:47 | Повідомлення # 117 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Brand) Вся редакция плачет! Плачьте и вы, фанаты Наруто! Масаси Кисимото подтвердил слухи, циркулировавшие по интернету последние шесть месяцев. В одном из интервью он заявил, что последняя глава «Наруто» выйдет в мае этого года. Сейчас он работает в строгой секретности, под надзором редакторов журнала Shonen Jump, которые боятся утечки информации о финале манги. - Я работаю над Наруто уже больше 10 лет. На первых порах это было весело – придумывать все эти техники, деревни и ранги среди ниндзя. Но признаться честно, последние три года работы дались мне нелегко. Мне надоели все персонажи, вселенная и все, что с ней связано. Я думаю, что после публикации последней главы в мае, я навсегда завяжу с мангой и открою кактусинную ферму, - доложил Кисимото. нарешті.....ато особисто мене вже дістало то Наруто
|
|
| |
Priess | Дата: Ср, 15.04.09, 18:18 | Повідомлення # 118 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| В травні, так в травні. Хоча, особисто мені, в це важко повірити. Тоді виходить що до закінчення манги залишилось всього близько 6 глав по, десь, 17 сторінок. Це є дуже-дуже мало. Щоб все завершити по-людськи, стільки не вистарчить.
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
|
Brand | Дата: Чт, 16.04.09, 10:14 | Повідомлення # 120 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) чувак схарився... дайте йому відпочити аніме поки дожене, пройде ше пару років може він і передумає ще Надіємся
Йа Айтішко
|
|
| |