Bleach
|
|
BoVVeR | Дата: Чт, 19.06.08, 15:39 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| На даний момент є 248 серії... Серії качати звідси, а субтитри лежать тут.
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував andrew - Чт, 03.07.08, 02:46 |
|
| |
Lew | Дата: Пн, 02.02.09, 22:40 | Повідомлення # 91 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) Лурічіє.... замахала.... Quote (Brand) якраз тому вони і роблять філ щоб нормально все промалювати і відзняти. ну, то вже добре. але щось вони зачасто роблять філли - про Амагая було досить довго, так що мали можливість хоча б 10 серій наперед вальнути з Хуеко Мундо.... ну і закон жанру - на самому цікавому обривають....
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 02.02.09, 22:48 | Повідомлення # 92 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) про Амагая було досить довго ну але як на мене філл вийшов досить цікавий.....особливо кінець
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 04.02.09, 22:21 | Повідомлення # 93 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| таакс.....філл затянеться....напевно аж до 216,як казав Brand... вони вертаються на 110 років назад і ше шось будуть нам показувати.....хех,ну нема в нас іншого варіанту...будемо дивитись....
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пт, 06.02.09, 14:12 | Повідомлення # 95 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (andrew) всі філи закінчуються одинаково... головні злодії покінчують життя самогубством під впливом зануди-Ічіго... а потім всі "розсмоктуються" тіпа нічого не трапилось... депресивненько smile шо правда,то правда....зараз ні в блічі ні в наруто цікавого немає нічого(останні серії)...тому читаю мангу по Наруто,там цікавіше
|
|
| |
Brand | Дата: Пт, 06.02.09, 14:28 | Повідомлення # 96 |
|
Толкове
Група: Адміністратори
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) тому читаю мангу по Наруто,там цікавіше лінк в студію, а на якій вона мові ?
Йа Айтішко
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 25.06.09, 00:18 | Повідомлення # 97 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (Brand) шо правда,то правда....зараз ні в блічі ні в наруто цікавого немає нічого(останні серії)...тому читаю мангу по Наруто,там цікавіше tongue це ж які такі серії? мені наприклад дуже сподобалось з 218 по останню 224. битви вони краще біганини і розмов. хоча розмов там теж багато, але що зробиш. хто дивився останню 224 серію? як вам?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 25.06.09, 00:24 | Повідомлення # 98 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) хто дивився останню 224 серію? як вам? остання 225 сьогодні викачав і подивився...я чекаю на Кіораку VS Старк...по манзі мені подобається але ще буде філл...так що чекати треба....
|
|
| |
Priess | Дата: Чт, 25.06.09, 16:46 | Повідомлення # 99 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) ...тому читаю мангу по Наруто,там цікавіше Що правда, то правда. Та й Бліч читати классно =)) Я наразі дуже чекаю історію татка Ічіго Куросакі. Классний персонаж. Рідко з'являється, але, як кажуть, в тему
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
Lew | Дата: Чт, 25.06.09, 18:43 | Повідомлення # 100 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) остання 225 ну, коли писав, то ще не було 225 =) Quote (BoVVeR) Кіораку VS Старк вони там вже щось махали катанами, але коли почнеться "жара"....цього варто чекати. знову філл буде...вот чорт. Quote (Priess) татка Ічіго Куросакі. ага, він тоді так ефектно зявився...і свалив =)
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 25.06.09, 22:44 | Повідомлення # 101 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Lew) ну, коли писав, то ще не було 225 =) ну я в той момент вже подивився 225 =РРР Quote (Lew) вони там вже щось махали катанами, але коли почнеться "жара"....цього варто чекати. знову філл буде...вот чорт. ну в манзі вони зараз як раз валяться...в Старка офігенний ресурексіон *_______* Quote (Lew) ага, він тоді так ефектно зявився...і свалив =) Quote (Priess) Я наразі дуже чекаю історію татка Ічіго Куросакі. Классний персонаж. Рідко з'являється, але, як кажуть, в тему biggrin да,да,да...про нього цікаво
|
|
| |
Lew | Дата: Пт, 26.06.09, 19:23 | Повідомлення # 102 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) ну в манзі вони зараз як раз валяться...в Старка офігенний ресурексіон все. лінки на мангу - в студію, дуже заінтригував =) Quote (BoVVeR) ну я в той момент вже подивився 225 =РРР хм...і як тобі кінець серії?
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 26.06.09, 22:54 | Повідомлення # 103 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| манга-тут Quote (Lew) хм...і як тобі кінець серії? я вже це в манзі читав ^^ З.І. Кіораку і Старк по характерах для битви ппц як підходять ^^
|
|
| |
Priess | Дата: Пт, 26.06.09, 23:16 | Повідомлення # 104 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| А я мангу читаю на onemanga.com
A raging storm brings with it a promise of a glorious rainbow.
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 02.07.09, 14:36 | Повідомлення # 105 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| все...226 серія...а тепер знову буде філл...гади...якраз мали бути Уля VS Рижий...а тепер все знову переривають філами...філ буде крутитись навколо якогось "Восстания Занпакто"...ех... поскорше би вже вернулись...
|
|
| |