Death Note
|
|
Mysterio | Дата: Пн, 18.08.08, 19:55 | Повідомлення # 16 |
|
Впевнене
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Вот видите, что делает алкогогль слюдьми! а ти не охамів? Quote (Skydoll) Кстати, вы не заметили едкого пафоса и издевательства в данном Аниме??? заметили только издевательство природы над убогим представителем семейства "флудер форумный обыкновенный"....
Повідомлення відредагував Mysterio99 - Пн, 18.08.08, 19:58 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Пн, 18.08.08, 20:09 | Повідомлення # 17 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) она, в отличии от вас, обладает высоким интеллектом я б це назвав образою в сторону інших користувачів.... а взагалі в мульті реально круті три перса- Л,Ягамі,і Нір(трохи)
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
Повідомлення відредагував BoVVeR - Пн, 18.08.08, 20:10 |
|
| |
Skydoll | Дата: Вт, 19.08.08, 19:58 | Повідомлення # 18 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Вот на счёт Неар могу с вами, т-щ сильно поспорить, ибо без Мелло + немного удачи у него бы ничего не получилось На правах оффтопа: Всем фанатам Тетради Смерти советую посмотреть Gantz. Если хотите - могу расказать по-подробнее Внимание!присутствуют элементы эччи
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Ср, 20.08.08, 18:40 | Повідомлення # 20 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| SkyDoll розказуй,але не тре офтопа,тому роби іншу тему...
|
|
| |
lomza_t | Дата: Сб, 23.08.08, 00:52 | Повідомлення # 21 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Тести по темі: Кто ты в Тетради Смерти ? Кто тебе подходит из Death Note?
|
|
| |
Sajra | Дата: Чт, 02.10.08, 09:16 | Повідомлення # 22 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| Прикольний мульт, гарна історія, і що найбільше мене вразило-це дедукція у Лайта і Л, вони вміють користуватися своїм мозком
Я в ВКотнакте \ Я-ШИНИГАМИ
|
|
| |
Skydoll | Дата: Пт, 17.10.08, 19:23 | Повідомлення # 23 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Фанатам нарута не понять дезнота... Кстати, на новый год я собираюсь косплеить Миками
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Пт, 17.10.08, 21:12 | Повідомлення # 24 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Skydoll) Фанатам нарута не понять дезнота... ти не правий....я ,для прикладу, люблю шо Наруто шо Дес Нот шо Бліч...
|
|
| |
andrew | Дата: Пт, 17.10.08, 21:39 | Повідомлення # 25 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Skydoll, ІМХО забули написати... наруто і дес нот - два зовсім інших аніме, кожне суперське по своєму... кожне несе свій зміст, ображати форумлян не гоже, в тому числі і мене...
|
|
| |
Escudo | Дата: Чт, 13.11.08, 03:07 | Повідомлення # 26 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| "Deth note" одне з кращих аніме які я дивився!!! "Л" рулить! Але я закохався в Кіру. Так він холоднокровний вбивця але також дуже розумний. Також він самозакоханий (нарцисізмом попахує). У серіалі було пару моментів де видно було що Ягамі нехотів причиняти "Л"у зла але Кіра це як інша особистіть заставляв його рухатись дальше! Досягати вершини! Зрівнятись з Богом! Неважно хто стоїть на шляху.. Всім смерть! Міса Міса - супер. Самий божевільний герой! Ну просто Каваіі в чистому виді! Сюжет - АЦЦКІЙ просто! Повороти сюжетної лінії просто вражають!!! + графіка на рівні за що окремий респект! + окремий респект за саундтреки!!! Але нажаль це не те Аніме яке можна передивлятись раз за разом... Воно ефектно коли дивишся перший раз.. і коли ти запутався, коли пробуєш наперед щось передбачити... Рекомендую ще подивитись "Loveless", "Suki na mono wa suki Dakara (Мне нравится то, что мне нравится, вот так!)" в Ловлесі сюжет набагато проще і але є паруцікавих заворотів... впринципі теж у Suki na mono wa suki Dakara Але це на любітєля! "Loveless" і "Suki na mono wa suki Dakara" — жанр Яой
|
|
| |
andrew | Дата: Чт, 13.11.08, 11:05 | Повідомлення # 27 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Escudo) Воно ефектно коли дивишся перший раз.. згоден, дивитись один раз... а памятати роками
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Чт, 13.11.08, 16:19 | Повідомлення # 28 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Escudo) Воно ефектно коли дивишся перший раз.. Quote (DarkAndrew) згоден, дивитись один раз... а памятати роками smile а от я з вами не згоден...я вже два рази передивився,на вихідних хочу третій!!! в основному в цьому серіалі навіть не стільки сюжет затягує,а самі особистості і дедуктивність "Л" та Лайта...саме через це всі напевно і люблять ДН!
|
|
| |
|
BoVVeR | Дата: Пн, 18.05.09, 14:57 | Повідомлення # 30 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (Reneus) дуже гарно вчить розвивати логічно-дедуктивне мислення cool cool солодке і сидіти в досить дикій позі і на 40% більш дедуктивне мислення
|
|
| |