Аніме і анімешніки
|
|
|
|
Lew | Дата: Вт, 15.07.08, 20:26 | Повідомлення # 18 |
|
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) але подивитись бліча дійсно раджу,хоть серій і багато зате затягує і дійсно цікаво!!!! колись я сам думав шо анімешні багатосерійки і саме аніме то-туфта,а тепер подивився і зрозумів шо не так вже й погана то штука-то аніме smile Блін, ну шо за фігня - в мене те саме. Як andrew включив бліч на парі - як подивився бій Ічіго проти Гріммджоу, і так захотілось все подивитись.... що зараз і роблю. Затягує - то точно... ))
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 15.07.08, 20:39 | Повідомлення # 19 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| а в мене все почалось з куска бліча і дес ноту....враження перші були просто - супер!!! потім andrew, приносив мені по 25-50 серій і я "щолкав" їх за один-два дня!
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Вт, 15.07.08, 21:28 | Повідомлення # 20 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) по 25-50 серій і я "щолкав" їх за один-два дня! я за два дні нащолкав з 34 до 80х.... далі дивлюсь просто! ))) так затягує, що то просто.... АНІМЕ - РУЛЗ!
|
|
| |
osmos | Дата: Ср, 16.07.08, 13:15 | Повідомлення # 21 |
|
Невгамовне
Група: Користувачі
|
Нагороди:
| Народ, допожіть знайти сайт де можна скачати DragonBall всі три сезони. Наперед дякую.
|
|
| |
andrew | Дата: Ср, 16.07.08, 18:27 | Повідомлення # 22 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| Quote (osmos) Народ, допожіть знайти сайт де можна скачати DragonBall всі три сезони. Наперед дякую. http://www.anime-plaza.nl/ http://dbz-media.nl/en/main.php?page=media2
|
|
| |
Rain | Дата: Нд, 17.08.08, 13:23 | Повідомлення # 23 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| подивився Chobits - прикольна ненапряжна анімешка про дівчинку-робота, яка закохалася в хлопця, а він в неї. Соплі з цукром і без крові - але якось прикольно дивитися.
|
|
| |
Skydoll | Дата: Нд, 17.08.08, 19:02 | Повідомлення # 24 |
|
Невгамовне
|
Нагороди:
| Quote (Rain) подивився Chobits - прикольна ненапряжна анімешка про дівчинку-робота, яка закохалася в хлопця, а він в неї. Соплі з цукром і без крові - але якось прикольно дивитися. посмотрои Elfen Lied!
|
|
| |
Reneus | Дата: Ср, 03.02.10, 18:41 | Повідомлення # 25 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Незнав куди вліпити,тому ліплю тут
Всім флудерам,офтоперам і т.д.сюди
|
|
| |
fridafree1984 | Дата: Пт, 06.12.24, 09:39 | Повідомлення # 26 |
|
Перспективне
|
Нагороди:
| https://free-reader.online/ стал моим проводником в мир самых популярных сегодня тегов: от «истинная пара» до «от ненависти до любви». Люблю, что можно легко читать онлайн романы и фэнтези, не упуская ни одной новинки, а возможность скачивать книги — настоящий подарок для заядлого книголюба.
|
|
| |