Як весилитись !!!!!!
|
|
rayherling | Дата: Ср, 31.07.24, 18:24 | Повідомлення # 46 |
|
Новеньке
Група: Користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Идет мужик по лесу, видит — на дереве медведь сидит. Мужик спрашивает:
— Медведь, ты чего на дереве сидишь?
Медведь отвечает:
— Я белка.
Мужик удивленно:
— Какая же ты белка, ты же медведь!
Медведь вздыхает:
— Ну, я стараюсь...
|
|
| |
ofilimonov085 | Дата: Вт, 28.01.25, 19:38 | Повідомлення # 47 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| Спасибо за совет.
|
|
| |
zolotojm533 | Дата: Пт, 04.07.25, 18:47 | Повідомлення # 48 |
|
Новеньке
|
Нагороди:
| "У подорожах я завжди беру з собою набір для малювання – це ідеальний спосіб розслабитися після насиченого дня. Компактний холст у тубі та маленькі баночки з фарбами не займають багато місця, але ввечері в готелі мене чекає справжня арт-терапія. Особливо люблю пейзажі – малюю надихаючі місця, які відвідую!!!! Які замовляю на сайті https://ideyka.com.ua/ru/catalog/kartiny-po-nomeram/page-all. Чому обираю Ідейку? Якість матеріалів дозволяє творити навіть у дорозі – фарби не течуть, пензлики зручні. А ще у них є тематичні набори про різні країни! Готові картини стають найкращими сувенірами – вони зберігають спогади про подорожі. Вже зібрала цілу колекцію з 7 робіт!" ✨ Чому це ідеальний супутник у подорожах:- Легкі та міцні туби для холсту- Спеціальні туристичні набори (Париж, Венеція, Токіо)- Герметичні упаковки фарб Моя колекція:1. Ейфелева вежа (Париж)2. Канали Венеції3. Сакури Киото...і ще 4 унікальні роботи! Порада: обирайте набори з позначкою "Travel Friendly" – вони спеціально створені для подорожей! ТворчіПодорожі АртСупутник Ідейка МалюванняУДорозі ЖивописніСпогади P.S. Наступний набір у моїй колекції – золоті куполи Києва!
|
|
| |