Prince of Persia (2008)
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 31.12.08, 00:42 | Повідомлення # 1 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Статус: Offline
Нагороди:
| ітак-с...нова тема...нова гра... коротенько відгукнусь по грі.... тепер це вже далеко не той принц шо ми бачили раніше,але все ж цікавий геймплей ніхто не відміняв.....однією з головних змін в цьому плані є тепер повна відсутність принца як такого(граємо за бродягу)та піску(піску часу,бо то все ж таки пустеля )тепер сюжет і весь геймплей реалізовано по точках,тобто ми бігаємо з чувіхою,ресторимо точки(перед тим вбивши міні-боса),вороги стали сильніші,тому тепер немає банди тупих баранів,які будуть на нас бігти,а замість них один здоровий,зате валити його не так вже й просто...хороша новина для тих в кого конфіг не дуже на сьогодні....в новому принці використана технологія cel-shading,тому принц тепер анімешник і запуститься також на 1 гб рами.... до речі,ненаю чому,але в мене таке відчуття шо тут навіть здохнути не можна(пройшов пів гри,а жодного разу не було рестарта...).....
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
lomza_t | Дата: Ср, 31.12.08, 14:31 | Повідомлення # 2 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Недавно встигла зацінити Prince of Persia (2008)...Ех, це вже дійсно не той Принц, що був...Пісків немає, смерті теж, бо чувіха завжди рятує....Quote (BoVVeR) вороги стали сильніші А от в цьому я не згідна...Ти бавився Два Трони ? Там вороги набагато сильніші! Тут просто треба вбити пару босів, які зовсім не такі вже й страшні як на перший погляд...або завалити їх тре, або скинути.... Що мене неприємно здивувало, так це промальовка героїв...Особливо Принца...Таке враження, що його просто з паперу вирізали...всі інші теж не дуже...Та й надто він став несерйозним... В загальному, гемплей так нічо...лазити по стелях прикольно Але все інше -
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Ср, 31.12.08, 15:11 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Quote (lomza_t) Ти бавився Два Трони ? я купив саму першу ліцензіонку яку тільки у Львів привезли Quote (lomza_t) Що мене неприємно здивувало, так це промальовка героїв...Особливо Принца...Таке враження, що його просто з паперу вирізали...всі інші теж не дуже...Та й надто він став несерйозним... як я і писав-технологія cel-shading....зате іде ан переважній більшості компів і виглядає по анімешному Quote (lomza_t) Там вороги набагато сильніші! Тут просто треба вбити пару босів, які зовсім не такі вже й страшні як на перший погляд...або завалити їх тре, або скинути.... вся справа в керуванні....там було більш продумане,а тут комбоси навіть якісь не дуже.....тому валитись тут важче....
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Вт, 13.01.09, 00:44 | Повідомлення # 4 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Доречі, ніхто не знає як точно ліцуха має виглядати... а-то я раз так вже лоханувся з джитухою (ГТА 4), вивалив досить такі серйозні гроші - а мені *голосно нецензурно матюкаюсь* дали піратку з разорівським кряком... ходив до них поміняти, розказав про відсутність ключа, про наявність стороннього ПЗ (типу кряки),приніс коробку з повною комплектацією - а мені жіночка, так з опущеними вниз очками, у відповідь типу: "В нас ще таких випадків не було, і взагалі я в ваші ігри не граю, і не знаю що за таке пз може стояти разом із грою" Карочє диск мені не поміняли, а я вирішив що навіть на рідкісні для мене ігри на які я вважаю потрібно було б протратитись в гамазині - це все, не що більше зайве викидання грошей... Оууу сорі, за таку к-сть оффтопу - не втримався, просто фанат я принца ще з перших 2д-шних його частин Хоча, доречі я чув, що убісофтовці навіть не пробували впроваджувати будь-які варіанти захисту від піратсва... зараз ще ссилочку підшукаю, викину сюди Ось...
Повідомлення відредагував Nik_Parker - Вт, 13.01.09, 00:53 |
|
| |
BoVVeR | Дата: Вт, 13.01.09, 15:16 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| Nik_Parker, приблизно так...офіційний локалізатор як і завжди-Акелла
Повідомлення відредагував BoVVeR - Вт, 13.01.09, 15:19 |
|
| |
Nik_Parker | Дата: Вт, 13.01.09, 15:23 | Повідомлення # 6 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Нагороди:
| Я вже в гуглі шукав, находив коробочку... але так, щоб пересвідчитись думав перепитатись ... дякую...
|
|
| |
|
|
|
|
|
Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 13.59.236.101
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів |
|
|
Ваші пожертви |
Номери наших гаманців WebMoney:U423369090055R290962205825Z323888339574E235003321478
SMS.копілка
|
|