Terminator: Salvation
|
|
Nik_Parker | Дата: Сб, 19.07.08, 00:46 | Повідомлення # 1 |
|
Говорун
Група: Досвідчені користувачі
|
Статус: Offline
Нагороди:
| Черговий ФІЛЬМЧИК спрямований на зтяг грошей з народу використовуючи ім`я популярної трилогії (раніше трилогії)... Чи все таки ще один шедевр, котрий можна буде передивлятись енну (n-ну) кількість раз??? Ваші думки щодо наступаючого порятунку???
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 19.07.08, 11:19 | Повідомлення # 2 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Силочку - скажу! Додано (19.07.2008, 11:19) ОФІЦІАЛЬНИЙ ТРЕЙЛЕР! Шварца не буде бо то починається зовсім нова історія, до йому не знайшли місця. а шкода)) Арні - це норм. мужик. ---------------------------------------------
Повідомлення відредагував Lew - Сб, 19.07.08, 11:21 |
|
| |
andrew | Дата: Сб, 19.07.08, 15:34 | Повідомлення # 3 |
|
Толкове
Група: Модератори
|
Нагороди:
| я ше після другого забив на термінатора... подивимось на іншу історію просто...
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Сб, 19.07.08, 15:39 | Повідомлення # 4 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Quote (Lew) Силочку - скажу! За доповнення дякую - а то я на сон грядущий тему то створив, а про трейлер трішечки забув. Quote (BoVVeR) я впринципі до цього скептично ставлюся....народ привик до шварца а тепер його не буде... все робиться для того щоб зрубити бабки.... нароод захаває і бабок нагребуть-ого-го!,але це якось підло... Шварц тепер урядова особа, йому не до кіно... та й застарий вже по-моєму. А філок вони візьмуть! Хто ж не піде на нового термінатора? Хіба що ми (з нету качнем і будем дома дивитись) та принципові скептики (Нема Шварца - нема фільму).
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 19.07.08, 16:38 | Повідомлення # 5 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| ти трвшки мене не зрозумів.... я мав на увазі , що тепер це зовсім "інший" термінатор,і без шварца тепер можа бути як і взагалі провальним,так і успішним,що напевно й буде!
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 19.07.08, 18:45 | Повідомлення # 6 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Термінатор без Арні - як чорно-білий світ.... Але я все одно подивлюсь цей фільм....
|
|
| |
BoVVeR | Дата: Сб, 19.07.08, 18:50 | Повідомлення # 7 |
|
Толкове
|
Нагороди:
| а в нас і вибору іншого не буде окрім як дивитись і плакати/радіти шо такий фільм появився
что есть истина для человека влюбленного,если не взаимность???
|
|
| |
Lew | Дата: Сб, 19.07.08, 22:31 | Повідомлення # 8 |
|
Впевнене
|
Нагороди:
| Quote (BoVVeR) а в нас і вибору іншого не буде окрім як дивитись і плакати/радіти шо такий фільм появився А люди одразу в кінотеатри, о, АРНІ, а його там мена... ги ги. але має бути щось класне. типу як в Матриці - люди проти машин, які вони самі зробили... класно.
|
|
| |
Nik_Parker | Дата: Сб, 19.07.08, 23:11 | Повідомлення # 9 |
|
Говорун
|
Нагороди:
| Буде видно, буде видно...
|