Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Mostbet-dən necə qazandım: peşəkarın gündəliyi
azarianalbertoДата: Пн, 10.08.26, 16:58 | Повідомлення # 1
Говорун
Група: Користувачі

Статус: Offline
Нагороди:
Üç ildir ki, bu işlə məşğulam. Mostbet mənim üçün sadəcə əyləncə deyil, əmək haqqıdır. Hər səhər saat 9-da kompüterimi açıram, bir fincan qəhvə dəmləyirəm və başlayıram. Bazar ertəsi çətin olur, amma çərşənbə axşamı artıq ritmə düşürsən. İlk dəfə mostbet uz yuklab olish kompyuter düyməsinə basanda heç nə başa düşmədim, sadəcə maraqlı idi. İndi isə bu proses avtomatik hala gəlib. Bir dostum məzələnərək deyir ki, sən dəli olmusan, hər gün eyni şey. Amma bu işin öz qanunları var. Riyaziyyat, statistika, psixologiya - hər şey bir yerdə. Mən heç vaxt şansa güvənmirəm. Şans yoxdur, yalnız hesablama var. Hər oyunda, hər mərcdə, hər dönüşdə mənim bir planım var. Mostbet mənə bu planı həyata keçirmək üçün əlverişli platforma verir. Təbii ki, hər gün qazanmıram. Amma itirdiyim günləri də təhlil edirəm. Səbəblərini araşdırıram. Axı bu, mənim peşəmdir.
Bir dəfə, təxminən altı ay əvvəl, yeni strategiya sınamaq qərarına gəldim. Ruletka. Sadə görünür, amma mürəkkəbdir. Mən qırmızı-qaraya deyil, rəqəmlərə oynayıram. 5 nömrə, 17 nömrə, 23 nömrə - bunlar mənim sevimlilərimdir. O gün səhər saat 10-da başladım. 100 manat depozit qoydum. Saat 11-də bu məbləğ 250 manat oldu. Saat 12-də 400. Özümə güvənirdim. Amma saat 1-də bir səhv etdim. Çox uzun oynadım. Yorğunluq hiss etmədim, amma beynim artıq işləmirdi. 400 manat 150-yə düşdü. Sonra 80-ə. Və mən dayandım. Mostbet-də hər şeyi itirmək olar, amma mən itirməyə icazə vermirəm. Çünki qayda №1 - bankrollu idarə et. Mən 80 manatı götürüb çıxdım. Həmin gün məyus oldum, amma səhvi başa düşdüm. Ertəsi gün yeni planla qayıtdım.
Mostbet mənə təkcə qazanc deyil, həm də özünüidarə etməyi öyrətdi. Təsəvvür edin ki, siz saatlarla ekrana baxırsınız, rəqəmlər axır, mərclər artır, həyəcan yüksəlir. Amma mənim üçün bu, həyəcan deyil, işdir. Mən soyuqqanlılığı qoruyuram. Çünki bir anlıq emosiya hər şeyi məhv edə bilər. Mən çox oyunçu tanıyıram - onlar qalib gələndə sevinir, uduzanda əsəbiləşirlər. Onlar oyunu oynayırlar, mən isə oyunu analiz edirəm. Mənim üçün ən böyük qələbə 1,200 manat oldu. Bu, basketbola mərc etdiyim gün idi. Dürüst deyim ki, basketbolu çox sevmirəm, amma əmsalları hesablamağı bacarıram. Həmin gün komandalardan birinin iki əsas oyunçusu zədəli idi, amma əmsal hələ də yüksək idi. Mən bunu gördüm. Mostbet uz yuklab olish kompyuter prosesi o qədər sadədir ki, mən hətta telefonumdan da istifadə edirəm, amma kompyuter daha etibarlıdır. Böyük məbləğlərlə işləyəndə kompyuter lazımdır. Ekran böyükdür, bütün statistikalar qarşındadır.
Mənim ən yaxşı dostum Elşən də oynamağa başlamışdı, amma o, hər şeyi səhv edir. O, ürəyi ilə oynayır, mən isə başımla. Bir gün Elşən mənə zəng edib dedi ki, "Mən 500 manat udmuşam, gəl gör nə qədər şanslıyam". Mən güldüm. Şans uzunmüddətli perspektivdə yoxdur. Elşən ertəsi gün o 500-ü itirdi, üstünə özündən 200 də qoydu. Mən isə həmin həftə 750 manat qazandım, sakitcə, tələsmədən. Mostbet-də ən vacib şey - öz sərhədini bilmək. Mən öz limitlərimi çox yaxşı bilirəm. Gündəlik maksimum uduş, gündəlik maksimum uduzma - bunlar yazılı qaydalardır. Amma ən çətin hissə onlara əməl etməkdir. Hə, bu çətindir. Çünki bəzən elə gəlir ki, daha bir mərc, daha bir qazanc. Amma yox. Dayanmağı bacarmalısan. Mən üç ildə bunu öyrəndim. Əvvəllər mən də hər şeyi itirirdim. İlk ayı xatırlayıram - 400 manat depozit qoydum, iki saatda sıfırlandı. O gün evə qayıdanda özümə and içdim ki, ya bu işi öyrənəcəm, ya da buraxacam. Öyrəndim.
Mostbet mənə nə verdi? Maliyyə azadlığı. Mən indi ofisdə işləmirəm, kiminsə əmrini yerinə yetirmirəm. Öz vaxtımı özüm idarə edirəm. Səhər yuxudan oyananda heç kim mənə demir ki, saat 9-da işdə ol. Mən öz qrafikimi qururam. Amma bu, həm də məsuliyyətdir. Çünki qazanc yoxdursa, borclar da yoxdur? Var. Amma mən qazancı təmin edirəm. Statistik olaraq, həftənin 5 günü qazanıram, 2 günü itirirəm. Amma uduzduğum günlər udduğum günlərdən az olur. Mən bir riyaziyyatçı kimi bunu hesablayıram. Orta hesabla ayda 1500-2000 manat çıxır. Bakı üçün normal maaşdır. Amma mənim üçün bu, sadəcə pullar deyil. Bu, bir növ incəsənətdir. Hər mərc bir fırça vuruşudur, hər qazanc bir rəsmdir. Mostbet mənim kətanımdır.
Bir gün maraqlı hadisə oldu. Onlayn pokerdə oturmuşdum, əlimdə iki as var. Flopda daha bir as düşdü - üç as. Rəqibim çox iddialı idi, hər dəfə qaldırırdı. Mən isə sakitcə call edirdim. Riverdə daha bir as düşdü. Dörd as! O, all-in getdi. Mən də. Onun əli full-house idi. Amma mənim əlim dörd as. Gözəl hiss idi. O, masanı tərk etdi, mən isə böyük qələbəni qeyd etdim. Həmin gün mostbet uz yuklab olish kompyวเตอร์ düyməsini bir neçə dəfə basdım, çünki proqramı yeniləmək lazım idi. Yeniliklər həmişə yaxşıdır, xüsusən təhlükəsizlik baxımından. Mən öz hesabımı qoruyuram, iki faktorlu autentifikasiyadan istifadə edirəm, parolları tez-tez dəyişirəm. Çünki pulun təhlükəsizliyi ən vacib şeydir.
İndi mən sizə bir sirr deyim. Mostbet-də qazanmağın sirri sadədir - sistem yoxdur. Heç bir sistem işləmir. Uzunmüddətli perspektivdə kazino həmişə qalib gəlir. Amma sən qısa müddətdə qalib gələ bilərsən. Və bu, mənim strategiyamdır. Mən gəlirəm, qazanıram, çıxıram. Bir gün ərzində maksimum 3 saat oynayıram. Sonra çıxıram. Ertəsi gün yenə. Bu, iş rejimidir. Bir dostum soruşdu: "Bəs səni necə tanıyırlar? Mostbet səni qara siyahıya salmaz?" Salarlar, əlbəttə. Amma mən çox qazanmıram ki, diqqət çəkim. Hər gün 100-200 manat, bəzən 300. Bu, kazino üçün böyük itki deyil. Amma mənim üçün bu, yaxşı gəlirdir. Mən heç vaxt 1000-dən çox qazanmıram bir gündə. Bu, qaydadır. Çünki 1000-dən yuxarı qazanc araşdırmaya səbəb olur. Mənə araşdırma lazım deyil. Mənə sakitlik lazımdır.
Mostbet mənim gündəlik həyatımın bir hissəsidir. Bəzən yoruluram. Bəzən düşünürəm ki, bəlkə başqa işə keçim. Amma sonra hesablayıram - 3 saat oyun, gündə 150 manat, ayda 4500. Hansı işdə 3 saata 4500 manat qazanasan? Heç birində. Buna görə də davam edirəm. Və məsləhətim - əyləncə üçün oynayırsınızsa, əylənin. Amma pul qazanmaq istəyirsinizsə, başınızla oynayın. Riyaziyyatı öyrənin. Statistikaları oxuyun. Və ən vacibisi - uduzmağı bacarın. Çünki uduzmaq da qələbənin bir hissəsidir. Mən uduzuram, amma uduzmağımı analiz edirəm. Səbəbləri yazıram. Növbəti dəfə eyni səhvi etmirəm. Bu, peşəkarlıqdır.
Bu gün səhər 10-da başladım. Oyun avtomatlarında kiçik məbləğlərlə. 20 manat girdi, 35 çıxdı. Sonra ruletka. 15 manat, 22. Sonra poker. 30 manat girdi, heç nə çıxmadı, amma itirmədim də - bərabər. Sonra futbol mərci - 10 manat, 25 qazandım. Ümumi nəticə - 80 manat. Yaxşı gün. İndi saat 1-dir. Mən bitirdim. Kompüteri bağlayıram, çölə çıxıram, gəzirəm. Pulum cibimdədir. Sabah yenə gələcəyəm. Mostbet-də yenə oynayacağam. Çünki bu mənim işimdir, mənim peşəmdir. Və mən bunu sevirəm. Nə qədər qəribə səslənsə də, bu mənim həyat tərzimdir. Bəzən insanlar soruşur ki, qorxmurusan? Qorxuram. Amma qorxu idarə oluna biləndir. Mən qorxumu idarə edirəm. Pulumu idarə edirəm. Vaxtımı idarə edirəm. Hər şey nəzarət altındadır. Və bu, ən vacib hissdir - nəzarət. Çünki həyatda heç nəyə nəzarət etmirsən, amma burada, bu ekran qarşısında, sən hər şeyə nəzarət edirsən. Və bu, insana güc verir. Mənim üçün Mostbet sadəcə bir sayt deyil, bu, bir məkan, bir platforma, bir fürsətdir. Və mən bu fürsəti dəyərləndirirəm. Hər gün. Hər oyunda. Hər qəpikdə.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.97.9.168
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви

Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825