Сьогодні з нами...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: lomza_t  
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Софт » Вибір браузера (чим ви любите "лазити" по Неті...)
Вибір браузера
Якому веб-браузерові ви надаєте перевагу?
1.Internet Explorer[ 4 ][8.00%]
2.Mozilla(Firefox)[ 15 ][30.00%]
3.Netscape Navigator[ 0 ][0.00%]
4.Opera[ 28 ][56.00%]
5.Safari[ 1 ][2.00%]
6.Konqueror[ 0 ][0.00%]
7.інший[ 2 ][4.00%]
Усього відповідей: 50
lomza_tДата: Пт, 25.01.08, 15:42 | Повідомлення # 46
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Quote (ТолькоТРУ)
опера бест.

biggrin Для мене вона теж найкраща , але напиши хоч чому ти так вважаєш ?
П.С. В мене Опера недавно "накрилась"...треба переставити, хоча мабуть я вже нову поставлю dry



 
ejekkДата: Пт, 25.01.08, 15:47 | Повідомлення # 47
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 237
Статус: Offline
Нагороди:
За креатив і дизайнерські вміння За 100 повідомлень
хммм... 1)удобная , 2)вроде симпатичная , 3) функцыональная.

[url=http://ejekk.livejournal.com/]
 
RamzisДата: Пт, 25.01.08, 16:58 | Повідомлення # 48
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 362
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень
Quote (ТолькоТРУ)
1)удобная

І за це нею я користююся!!! Прикольно зробили в ver.9.25 БИСТРИЙ НАБОР!!!Уважаю Оперу!!!



 
SkydollДата: Пт, 07.03.08, 12:32 | Повідомлення # 49
Невгамовне
Група: Користувачі

Повідомлень: 153
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень
Я тоже Оперу люблю!Удобная штука но

Чтобы начать кач надо немного подождать-это минус


 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 11:03 | Повідомлення # 50
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Корисні поради щодо Опери:

1. Зазвичай, коли потрібно зберегти зображення із сторінок сайту, ви клікаєте на них правою кнопкою миші, а потім шукаєте пункт Зберегти малюнок як... Але є зручніший спосіб – утримуючи Ctrl, клікніть на картинку, щоб відразу викликати діалогове вікно. Метод особливо хороший для швидкого збереження великої кількості зображень.

2. Чи знаєте ви, що в 9-й версії Opera при введенні в адресний рядок декількох розділених пропусками слів автоматично запускається пошук (у пошуковій системі ...

3. Скопіювавши звідкись лінк, зовсім необов'язково цілитися в адресний рядок, потім вибирати Вставити і підтверджувати введення клавішею Enter. Досить натиснути комбінацію Ctrl + B, і браузер відкриє в поточній сторінці лінк з буфера обміну, а якщо використовувати Ctrl +Shift+ B – то у фоновому режимі в новій вкладці. Приємний сюрприз – коли в буфері обміну не лінк, а якась фраза з двох або більше слів, то автоматично запуститься пошук.

4. Список підтримуваних пошукових служб і скорочень для швидкого пошуку (Yahoo! – в, Ebay – e і т. д.) знаходиться в меню Инструменты > Настройки... > Поиск. Там же ж можна змінити існуючі чи додати нові пошукові механізми і їх скорочення, для чого, проте, може знадобитись знання структури пошукового запиту конкретного сервісу.

5. Коли відкрито багато вікон, дуже зручно переміщатися між ними вліво/вправо клавішами 1 і 2. А при натисненні 4 поточне вікно буде згорнуто.





Повідомлення відредагував lomza_t - Чт, 24.04.08, 11:05
 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 11:26 | Повідомлення # 51
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
6. Чи знаєте ви, що клік середньою клавішею миші на лінк відкриє нове вікно у фоновому режимі (замість Ctrl+Shift+ клік)? А те, що нажавши нею(середньою клавішею) на вкладку будь-якого з вікон, закриєте його?

7. Чи доводилося вам при спробі закачати декілька файлів вбудованим менеджером завантажень відчувати незручність від того, що кожен файл знов і знов відкриває діалогове вікно? Тоді знайдіть на панелі інструментів сторінки Загрузки пункт Вид і перемкнетеся на Отображать загрузки в фоновом режиме, після чого ці вікна перестануть вас діставати.

8. Якщо якийсь сайт працює з браузером Opera некоректно або надокучає попередженнями "этот браузер не поддерживается", але правильно функціонує в Internet Explorer або Firefox, то його можна спробувати обдурити. Клікніть правою кнопкою в будь-якому місці відкритої сторінки і викличте в контекстному меню пункт Изменить настройки узла. В останній вкладці Сеть змініть пункт Идентификация браузера на Маскировать как Internet Explorer, а якщо це не допоможе, спробуйте варіант Маскировать как Mozilla=)

9. 9. При одночасній роботі з великим числом Web-сторінок зручніше відкривати їх не в новій вкладці поточного вікна, а в новому вікні браузера. Для цього скористайтеся пунктом меню Файл > Створити вікно або комбінацією Ctrl N+замість звичної Ctrl +T.

10. Коли відкрито декілька окремих вікон браузера, то між ними можна перетягувати вкладки з відкритими сторінками – досить "потягнути" вкладку з одного вікна і "кинути" його в панель сторінок іншого. Але це в більшості випадків не дуже зручно. На допомогу прийде бічна панель Вікна – відкривши її, ми можемо як завгодно міняти порядок сторінок або швидко "перетягувати" їх з одного вікна в інше.



 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 11:38 | Повідомлення # 52
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
11. Якщо в бічній панелі Вікна виділити декілька вікон за допомогою Ctrl або Shift, то можна управляти вибраними або навіть всіма одночасно: переміщати, закривати, згортати/обновляти, оновлювати і тому подібне ...

12.Переміщатися між відкритими вікнами за допомогою миші можна так: утримуйте праву кнопку і покрутіть скролінг – відкриється діалог із списком вікон, в якому ви вибираєте потрібне прокруткою (аналогічна дія з клавіатури – нажимати Ctrl +Tab і, утримуючи Ctrl, переміщатися натисненнями Tab). Якщо ж змінити в Настройки > Дополнительно > Вкладки опцію При перемещении по вкладкам с Ctrl + Tab на Не отображая список, то аналогічним чином за допомогою скролінгу мишки можна буде відразу переміщатися вікнами вліво\вправо.

13. Чи траплялось вам випадково закривати головне вікно браузера зі всіма відкритими сторінками? Тоді на сторінці Настройки > Дополнительно > Перемещение відзначте галочку Подтверждать выход. Тепер браузер позбавиться звички мовчки закриватися і завжди питатиме підтвердження.

14. У вас швидкісний широкополосний Інтернет? Збільшіть швидкість завантаження сторінок браузером! На сторінці Настройки > Дополнительно > Сеть збільшіть Наибольшее общее число подключений в два чи більше разів.

15. Напевно ви вже знаєте, що випадково закриту сторінку можна з легкістю повернути комбінацією Ctrl +Z. В більшості випадків в ній навіть збережеться введений вами текст.

16. Закрити всі сторінки можна комбінацією Ctrl+ Alt+ W, а всі сторінки, крім поточної, – Ctrl +Shift+ Alt+ W.



 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 11:55 | Повідомлення # 53
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
17. З деяких пір історія відвіданих сторінок Opera почала виглядати, як в Internet Explorer (групування сайтів по відвіданих сегодня/вчера/на прошлой неделе), і у ряді випадків це надзвичайно незручно. Щоб повернутися до традиційного вигляду, перемкніть у вікні История кнопку Вид в режим По времени посещения (сторінки підряд по хронології). Інколи корисним може опинитися режим По узлу, де всі відвідані сайти згруповані за алфавітом.

18. Вам було коли-небудь цікаво, які сторінки ви відвідуєте найчастіше? Тоді зверніть увагу на кнопку у формі зірки на Панелі запуску. Нажимаючи на неї, отримаєте Тор 10 часто відвідуваних сторінок і зможете користуватися цим списком для швидкого доступу до будь-якої з них.

19. У адресний рядок не обов'язково "цілитися" мишкою, інколи зручніше викликати діалог Перехід до сторінки після натиснення F2.

20. Пошук по тексту сторінки з підсвічуванням знайдених збігів дуже зручний. Для його початку нажміть крапку в англійській розкладці і вводіть текст. Як варіант, можна перетягнути на одну з панелей поле вводу Найти на странице (Инструменты > Представление > Кнопки > Поиск) і набирати шуканий текст в нім. Переміщення за результатами пошуку проводиться клавішею F3 (вперед) і комбінацією Shift F3 (назад).

21. Якщо ви зловили себе на тому, що регулярно вводите один і той же текст (типові фрази, адреси, номери телефонів, підписи в листах і т. п.), самий час скористатися можливостями Заміток. Виділіть будь-яку частину тексту і виберіть з контекстного меню опцію Копировать в заметки (Ctrl+Shift+C). Скопійовані рядки потрапляють в однойменну бічну панель, де ними можна управляти – створювати нові, редагувати, міняти лад, вставляти роздільники, поміщати в теки, видаляти, шукати ...

22.На бічній панелі Ссылки показані всі лінки з поточної сторінки у вигляді ключових слів, а якщо викликати через меню Инструменты > Ссылки відповідну сторінку (Ctrl+Аlt+l), то поряд з ключовим словом буде видна і повна адреса. Це може бути корисним, коли у вас не виходить знайти на сторінці якийсь лінк (доступне поле пошуку), а також якщо ви бажаєте відкрити декілька лінків або завантажити декілька файлів підряд. Натиснення кнопки Закрепить зафіксує список лінків на даній сторінці, і можна послідовно переключатись між ними в поточному вікні.



 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 12:04 | Повідомлення # 54
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
23. Сайти із сторінки Быстрого набора можна викликати комбінаціями від Ctrl +1 до Ctrl +9. Бічні панелі відкриваються схожим чином – натисненнями Ctrl +Shift +номер. Клавішею F4 відкриваєтся/закриваєтся остання використана бічна панель.

24.Opera не вимагає сторонніх програм для збереження пріватності – видалення історії відвіданих сторінок і інших слідів роботи. Досить вибрати Инструменты > Удалить личные данные... і, нажавши Подробности, вказати, які дані потрібно видалити.

25. Напишіть слово в адресному рядку, нажміть Ctrl+Enter – і браузер автоматично додасть до нього префікс www і суфікс .com. Крім того, комбінація Ctrl+ Enter вводить збережений раніше за допомогою Жезла пароль.

26. Не знайшли в меню способу примусово обновити Rss-лєнту одного з сайтів? На жаль, цієї функції розробники не передбачили. Але можна виділити потрібну стрічку і нажати F5.

27. Для редагування тонких налаштувань браузера не обов'язково розбиратися з редагуванням Ini-файлов. Як і в браузері Firefox, тепер можна просто ввести в адресному рядку opera:config.

28.При встановленні заново браузера з нуля можна зберегти старі налаштування і поштову базу даних, зробивши копію тек profile і mail, які розміщуються в C:\\documents and Settings\ім'я користувача\application Data\opera\opera. Пам'ятати цю адресу не обов'язково, шлях до неї вказаний в діалозі Help > About Opera. Не варто також забувати про меню Файл > Импорт и экспор, що дозволяє зручно зберігати і відновлювати списки закладок, Rss-лєнт і контактів, а також імпортувати пошту і закладки з інших програм.

29. У списку контактів поштового клієнта викличте Свойства одного з контактів і перейдіть на вкладку Рисунки. Тепер ви можете привласнити йому один з чотирьох десятків іконок, що покращить візуальне сприйняття.



 
lomza_tДата: Чт, 24.04.08, 12:24 | Повідомлення # 55
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
30. Різним сторінкам можна привласнювати псевдоніми або скорочення, щоб, набравши в адресному рядку, наприклад, слово "хакер", потрапити на сторінку форуму www.xaker.name. Для цього потрібну сторінку треба спочатку додати в закладки, потім відкрити список Закладки > Управление закладками і викликати Свойства необхідної закладки. Тепер в полі Краткое имя вводимо бажане ключове слово і жмемо ОК.

31. Для зміни масштабу сторінки і збільшення/зменшення розміру шрифту потрібно, утримуючи Ctrl, покрутити колесиком мишки, а для відновлення стандартного масштабу – нажати на коліщатко. Аналогічно функціонують плюс, мінус і множення на цифровій клавіатурі.

32. За умовчанням Opera пропонує зберігати сторінки без картинок і інших елементів, так що в діалозі збереження кожного разу доводиться перемикати тип файлу з Html-файл на Html-файл з малюнками. Це можна обійти, використовуючи замість Ctrl +S комбінацію Ctr+l Alt+ S.

33. Якщо в налаштуваннях програми включити відображення меню Вікно, то можна дістати швидкий доступ до функцій одночасного заховання/відновлення/закриття всіх вікон і іншим, не менш корисним. Для цього на вкладці налаштувань Дополнительно > Перемещение включіть опцію Показывать меню окна. Згортання і відновлення всіх вікон також доступні по Ctrl +Shift+ F4 і Ctrl +Shift+ F5.

34. Натиснення Shift +стрілка вправо розкриє всі підпапки в панелях або в діалогах, а Shift +стрілка вліво, навпаки, зверне.

35. Більшість основних дій в Opera можна виконати з допомогою "жестів миші". Наприклад, для виконання команд Назад і Вперед утримуйте нажатою праву кнопку і здійсніть рухи вліво чи вправо. Аналогічним чином сторінка згортається (вниз, потім вліво) і розвертається (вгору, потім вправо), закрити ж сторінку можна одним з двох рухів (вниз і потім вправо або вправо і потім вліво). Використання "жестів" здатне відчутно змінити стиль роботи з браузером , якщо ви більше орієнтуєтеся на використання мишки, а не гарячих клавіш. Всього "жестів" близько п'ятнадцяти, і частина з них виконується декількома способами, тому повний список дивіться в довідці по програмі.

36. Перетягнувши сайт у віконце Быстрого набора, клацніть на нім правою кнопкою і виберіть в пункті Обновлять каждые значение від 5 секунд до 30 хвилин. Тепер зображення ресурсу на цій сторінці оновлюватиметься з вказаним інтервалом і демонструватиме актуальну його версію, що у ряді випадків допоможе візуально визначати, чи є на нім зміни. А щоб одноразово освіжити всі дев'ять зображень, просто відкрийте Быстрый набор і нажміть Обновить (F5).

37. У розділі налаштувань Дополнительно > Загрузки вкажіть бажаний шлях до Папки загрузки. Тепер не обов'язково постійно вказувати теку для збереження файлів, досить вибрати з контекстного меню лінка опцію Сохранить в папке загрузки і це робитиметься автоматично. У вікні і на панелі завантажень також є поле Быстрая загрузка (його за бажання можна встановити на виду в головному вікні), після вставки лінка в яке негайно починається завантаження в ту ж папку.
джерело(на рос. мові) - http://www.liveinternet.ru/users/ruslan_terentiev/post73206510/ smile



 
primaДата: Сб, 26.04.08, 12:18 | Повідомлення # 56
Перспективне
Група: Користувачі

Повідомлень: 42
Статус: Offline
Нагороди:
Я надаю перевагу опері, а особливо Опері 9.5 бета. Але від ІЕ також не можу відмовитися, бо є багато програм, які качаються тільки через ІЕ

Я вконтакті
 
andrewДата: Сб, 26.04.08, 14:37 | Повідомлення # 57
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 578
Статус: Offline
Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
А я перейшов на Сафарі, поки що довольний... є мінуси але вони не значні, є й переваги smile Головне що двіжок від фаєрфокса smile

П.С. Ломзі бан на 3 дні, за порушення правил форуму. Не обговорюється


 
ejekkДата: Вт, 29.04.08, 01:01 | Повідомлення # 58
Впевнене
Група: Досвідчені користувачі

Повідомлень: 237
Статус: Offline
Нагороди:
За креатив і дизайнерські вміння За 100 повідомлень
ыыы.... я уже давно перешол на сафари... браузер просто мега бысто-летающий!!!!! Минусы - розмазаный шрифт (немного) , медленная прокрутка колесиком , когда пытаешься залить файл на файлообменник сафари это не сделает сцуко =) а так просто супер .... имхо опера в прошлом по производительности =)

[url=http://ejekk.livejournal.com/]
 
lomza_tДата: Вт, 29.04.08, 19:55 | Повідомлення # 59
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 720
Статус: Offline
Нагороди:
За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
Останнім часом теж перейшла на Сафарі. Досить швидкий і зручний браузер, особливо щодо пошуку по Історії чи вкладках, але все ж таки є мінуси...наприклад, набравши пару слів, розділених пробілом в адресному рядку браузер напише, що "не может найти сервер", а Опера автоматично зарустить Гугл(чи те, що у вас по замовчуванню) і при натиску правої клавіші мишки доступно дуже мало функцій...зрештою, це моя думка і мабуть є якісь плюси Сафарі, про які я не знаю... smile


 
andrewДата: Вт, 29.04.08, 21:19 | Повідомлення # 60
Толкове
Група: Модератори

Повідомлень: 578
Статус: Offline
Нагороди:
За створення сайту За 100 повідомлень За 250 повідомлень За 500 повідомлень
мінуси для мене в сафарі - це відсутність плагінів як в фаєрфоксі....
плюс найшов... картинки згладжує, ті що були штучно зменшені... приклад - аватар на сайті


 
Конференція » ЗАГАЛЬНІ ФОРУМИ » Софт » Вибір браузера (чим ви любите "лазити" по Неті...)
Пошук:




Непрочитані ОП:
Ви в групі: Гості
Ваша IP: 18.118.9.7
Ви користуєтесь
З нами уже протягом днів

Ваші пожертви


Номери наших гаманців WebMoney:
U423369090055
R290962205825
Z323888339574
E235003321478




SMS.копілка
SMS.копілка
База даних | Історія версій | Про нас
Copyright © 2007-2024 Web-info project | © 2004-2024 Andrew. AndrewSoft